Olimp ZMA 120 капсулиOlimp ZMA 120 капсули1
Olimp ZMA 120 капсули
81.00 лв
product header
Olimp ZMA 120 капсулиOlimp ZMA 120 капсули

Липсата на цинк и магнезий е широко разпространена сред  населението. Тя е най – често срещана  при спортисти и много активни хора, защото тези минерали се губят  по време на тренировки. Бодибилдърите и спортистите често се доверяват на хранителните добавки, когато искат помощ за  изграждане на чиста мускулна маса, намаляване на телесните мазнини, или за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка. Такава добавка е и ZMA на Olimp Laboratories.Това е комбинация от двата  минерала  цинк и магнезий, и витамин В6. Всяко от тези  три  съединения изпълнява  важни биологични процеси.

Продуктът Ви осигурява  цинк и магнезий под формата на хелирани минерали и аминокиселини.  Това осигурява значително по – доброто им усвояване, а също така  удължава действието им във вашето тяло. Формулата на ZMA се характеризира със силни антикатаболни свойства, а също така и с антиоксидантно действие. Продукта е нестероиден, и предоставя ползи свързани с правилното възстановяване и растежа на мускулите.

Какви са ползите от приема на ZMA?

  • Повишава нивата на тестостерона
  • Има антиоксидантно действие
  • Насърчава по-добър сън
  • Намалява мускулните  спазми
  • Повишава нивата на човешкия  растежен хормон
  • Съдейства за възстановяването
  • Повишава мускулния растеж

Цинкът е важен минерал и антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за множество биохимични реакции. Цинкът е от решаващо значение за синтеза на протеини,и  за  възстановяването на тъканите след натоварване. Както и  цинка, магнезия  е основен минерал, който  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовата система, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за Вас като бодибилдъри. Те повишават мускулната маса, силата, и загубата на мазнини, да не говорим за цялостното здраве и благополучие.

Главен анаболен хормон в  мъжкото тяло е тестостерона. Неговите повишени нива водят  до увеличаване на сексуалното желание и сексуалната функция, ускоряват  възстановителния процес , увеличават силата и  жизнеността, и увеличават  метаболизма. Приема на  ZMA повишава производството  на тестостерон, за да Ви доближи още повече до постигането на вашите цели.  ZMA  може да помогне  за подобряване и повишаване на възстановяването, намалява  риска от претрениране, и увеличава   мускулната маса и сила, а също така подобрява съня.

Комбинацията между инк, магнезий и витамин B6, има положителен ефект върху настроението и може да помогне за подобряване на концентрацията  по време на тежки тренировки. ZMA е продукт, особено подходящ за атлетите и бодибилдърите, и за всички които са подложени на физическо натоварване.

Начин на употреба : 1 доза /2 капсули за жени и 3 капсули за мъже/, преди лягане. За най-добър ефект - на празен стомах и без други добавки или храни, съдържащи калций, тъй като той намалява усвояването и действието на цинка. При тежки тренировки се препоръчва и употребата на 1 доза 1 час преди тренировка.

Състав:
olimp-zma-sf

Дозировка
Доза 2 капсули за жени и 3 капсули за мъже
Съставки
Витамин В6 10,5 mg ( в 3 капсули)
Магнезий 450 mg ( в 3 капсули)
Цинк 30 mg ( в 3 капсули)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp ZMA 120 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp ZMA 120 капсули
  • Наличност: В наличност
81.00 лв
Бърза поръчка