Nutrend ZMA 120 капсулиNutrend ZMA 120 капсули1
Nutrend ZMA 120 капсули
58.00 лв
product header
Nutrend ZMA 120 капсулиNutrend ZMA 120 капсули

Много ентусиасти в света на фитнеса и културизма, използват хранителни добавки, за да помогнат  за изграждането  на чиста мускулна маса, за подобряване на представянето в залата, както и в помощ за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка. ZMA  е една от тези добавки.Това е комбинация от двата  минерала  цинк и магнезий, заедно с витамин В6. Всяко едно от тези  три от тези съединения, е важно за редица  биологични процеси, и е необходимо на всички които се занимават със спорт.  Добавките с ZMA се предпочитат, тъй като са естествен и безопасен начин, за повишаване нивата на тестостерон. ZMA на Nutrend е абсолютно  натурален продукт, от който можете да се възползвате. Той съдържа  комбинация от магнезий,  цинк  и витамин B6. ZMA повишава физическия капацитет, подобрява  възстановяването на тялото  след интензивна тренировка, и значително  подобрява качеството на съня, който също е от важно значение за мускулния растеж.

Характеристики на ZMA:

 • 284 мг магнезий на доза
 • 18,9 мг цинк на доза
 • 6,6 мг витамин В6 на доза
 • Повишава силата и издържливостта
 • Покачва количеството енергия в тялото
 • Подобрява състоянието на ставите
 • Заздравява костите
 • Осигурява антиоксидантна защита
 • Подобрява качеството на съня


Цинкът е важен минерал за всеки човек. Той е  антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за различни  биохимични реакции. Цинкът е от решаващо значение за синтеза на протеини (механизъм на растежа на мускулите) и възстановяването на тъканите след нараняване. Както цинка,и  магнезия е основен минерал, и  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовите заболявания, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за културистите.

Множество изследвания показват, че  цинка и магнезия  повишават  мускулната маса, силата, както и подобряват  цялостното здравословно състояние.Независимо дали сте културист или спортист, адекватните  нива на тестостерон са от съществено значение за поддържането и подобряването на вашите спортни резултати. ZMA може да помогне за увеличаване на нивата на тестостерона, което от своя страна ще допринесе за повишаване на производителността Ви.  Добрия  нощен сън е от съществено значение за правилното производство на тестостерон.

Проучванията показват, че по време на сън, вашата хормонална продукция е най-висока. Това е също и времето, когато мускулите се възстановяват. Приема на ZMA ще подобри качеството на съня, което ще Ви направи по – активни и бодри. Ниските нива на тестостерон   са свързани с липса на енергия и летаргия. Приемайки , ZMA Вие не само ще получите  тласък в настроението и енергийните нива, но също така и ще постигнете увеличаване на либидото.

Начин на употреба: Приемайте 2-3 капсули, преди лягане.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

zma.jpg5113850c766bd

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 40
Съставки
Витамин В6 6,6 mg
Енергийна стойност 1 kcal
Магнезий 284 mg
Протеини 0,3 g
Цинк 18,9 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend ZMA 120 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend ZMA 120 капсули
 • Наличност: В наличност
58.00 лв
Бърза поръчка