Biotech Chondroitin Glucosamine 500 мг 60 капсулиBT3501
Biotech Chondroitin Glucosamine 500 мг 60 капсули
23.00 лв
product header
Biotech Chondroitin Glucosamine 500 мг 60 капсулиBT350

Не е достатъчно да постигнете  качествена мускулна маса, и  нисък процент излишни  телесни мазнини. Много е важно да се погрижите  и за състоянието на костите и ставите си, защото в противен случай тренировките  няма да Ви доставят удоволствие и желания ефект,  а болка. Твърде е възможно, вашия фитнес ентусиазъм да  приключи много бързо. Дори и да не се занимавате със спорт,  ежедневните Ви физически дейности, подлагат ставите на значително натоварване, което с времето води неминуемо до тяхното износване. Можете да предпазите ставите си, с помощта на продукта  Glucosamine 500 на Biotech Usa. Тази хранителна добавка, може да “спаси“ ставите Ви от износване, да намали болките и дискомфорта, както и да подпомогне възстановяването на опорно-двигателния апарат.

Glucosamine 500 съдържа глюкозамин, който е една от най – популярните съставки за здравето на ставите,  в световен мащаб. Продукта може да послужи за помощно лечение на остеоартрит, и да облекчи болезненото състояние на ставите. Glucosamine 500 е чудесен продукт не само за спортистите, но и за всички хора, които  искат да защитят ставите си от износване и остеопороза.

Какво да очаквате от приема на Glucosamine 500?

  • Предпазва от износване ставите
  • Облекчава болезнените възпаления
  • Възстановява мобилността на ставите
  • Служи за профилактика и лечение на остеоартроза

Глюкозамин е аминозахар, която се среща естествено в организма, и е от съществено значение за производството на хрущялна течност, и  за поддържането на здрави стави. Интензивното физическо натоварване, както и напредването на възрастта, причиняват постепенно намаляване на глюкозамина в тялото. Това води до намаляване ерастичността и твърдостта на ставния хрущял, което в крайна сметка причинява  остеоартрит. Добавки с глюкозамин, каквато е и Glucosamine 500, забавят  този процес. Този продукт спомага за производството на гликозаминогликанова  молекула, която помага за ремонт и възстановяване на повредения хрущял.

Проучванията показват, че глюкозамин   намалява болките  в ставите. Най-честите “обекти“ на болки в ставите са коленете, раменете и бедрата. Болките  в ставите често  са придружени  от подуване, и тъй като глюкозамин  притежава противовъзпалителни способности, Glucosamine 500  е чудесно решение в този случай. Тъй като глюкозамин  е градивен елемент на хрущяла, допълнителния му прием  е чудесен начин да се укрепи  хрущяла. Тъй като глюкозамина предотвратява разрушаването на ставите, Glucosamine 500  допринася  за запазване на силата и здравето им.

Остеоартрит е изключително често срещано състояние, особено в напреднала възраст. Това се случва, когато  хрущяла е повреден и отслабен, вследствие  от нараняване, или просто от процеса на стареене.  Симптоми като артрит, болки в ставите, както и остеоартрит,  могат да направят дори обикновените, ежедневни дейности неприятни. Ако сте уморени от живот съпътстван от болка и дискомфорт, вземете Glucosamine 500.  Вашето тяло ще Ви бъде благодарно, а Вие отново ще бъдете  в състояние да живеете  спокойно!

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка 3 пъти на ден.

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин Е 12 mg
Витамин С 80 mg
Глюкозамин сулфат 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Chondroitin Glucosamine 500 мг 60 капсули

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT350
  • Наличност: В наличност
23.00 лв
Бърза поръчка