NOW Hyaluronic Acid 100 мг 60 капсулиNOW31551
NOW Hyaluronic Acid 100 мг 60 капсули
77.00 лв
product header
NOW Hyaluronic Acid 100 мг 60 капсулиNOW3155

Hyaluronic Acid облекчава ставните заболявания


С напредване на възрастта, или поради други причини, в някои  части на тялото Ви започват да се проявяват признаци на стареене. Ставите са една от най-засегнатите части, а липсата на подвижност води до затруднено извършване на някои физически дейности. Тази намалена мобилност, може да Ви попречи да се радвате  на любимите си занимания и да водите активен и ползотворен живот. Всичко това може да се промени с продукта Hyaluronic Acid на NOW Foods. Този продукт Ви осигурява  хиалуронова киселина, която е важен прекурсор на колагена и поддържа здравето на ставите и хрущялите.
 

Ползи от прием на хиалуронова киселина

  • Подхранва ставния хрущял;
  • Предотвратява увреждането на ставните хрущяли;
  • Намалява възпалителните процеси в ставите;
  • Заздравява ставните връзки;
  • Поддържа еластичността на тъканите;
  • Забавя процеса  на стареенето.


Хиалуроновата киселина принадлежи към семейство молекули, известни като гликозаминогликани.  Тя е основен и важен структурен компонент на ставния хрущял, където е представена като обвивка около всеки един хондроцит. Това съединение е основна част и на синовиалната течност, където действа като лубрикант, метаболитен медиатор и филтър. Благодарение на тези свойства, хиалуроновата киселина  предпазва ставния хрущял от поражения. Освен това, тя  има благотворно действие при ревматоиден и остеоартрит, облекчавайки възпаленията, и възвръщайки подвижността.
 

Хиалуроновата киселина предпазва ставните хрущяли


Хиалуроновата киселина често е наричана и “ключът към извора на младостта”, защото именно тя помага на човек да възвърне здравето и красотата си. Някои учени смятат, че  дълголетието, младия и свеж вид,  се дължат  отчасти  на високия прием на тази киселина. Благодарение на способността  си да се свързва с големи количества вода, съединението има много благотворно  въздействие  върху съединителната тъкан. Това означава, че кожата се овлажнява, а бръчките намаляват. Всичко това прави продукта Hyaluronic Acid, чудесно средство против стареене, за подвижност и красота.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 1-2 пъти дневно с храната.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

now-hyaluronic-acid

Дозировка
Доза 1 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 50 mg
Екстракт от гроздово семе 25 mg
Л-пролин 100 mg
Натрий 10 mg
Хиалуронова киселина 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Hyaluronic Acid 100 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3155
  • Наличност: В наличност
77.00 лв
Бърза поръчка