Biotech Arthro Guard Liquid 500 млBT3001
Biotech Arthro Guard Liquid 500 мл
57.00 лв
product header
Biotech Arthro Guard Liquid 500 млBT300

Като бодибилдър трябва да сте наясно, че вашите стави и хрущяли се натоварват най – много по време на тренировка. Какво ще стане, когато те се износят до краен предел? Замисляли ли сте се, че вашите ежедневни дейности зависят именно от здравето на ставите и хрущялите Ви? Отговора на тези въпроси е един – адекватна грижа за пълноценното  им възстановяване. Можете само с един продукт, да облекчите болезнените стави, да ги предпазите, и да помогнете за тяхното възстановяване. Този продукт е  Biotech USA Arthro Guard!

Arthro Guard е хранителна добавка, която е създадена с грижа за вашите стави и хрущяли. Продукта не само облекчава болезнеността при тяхното възпаление, но и осигурява възстановяването на хрущялната течност, което е от жизненоважно значение за здравето на ставите.  

Arthro Guard съдържа доказали се в тази област съставки. На първо място разбира се, поставяме Глюкозамина, който съставя здравата хрущялна тъкан. Глюкозаминът допринася  изключително много  за оздравяването  на пострадали стави, сухожилия, хрущяли и меки  тъкани, като намалява  загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности.

Втора по важност съставка във формулата на Arthro Guard е Хондроитина. Той  е една наистина важна  съставка   на съединителната тъкан, и играе ключова  роля за  изграждането и поддържането на хрущяла.

Хондроитина притежава много полезна  двойна функция – от една страна той спира навлизането на различни вещества и вода в ставите, когато те са възпалени. А от друга страна, допуска до тях полезните вещества. По – просто казано, Хондроитина съдейства за оздравяването на ставите и сухожилията. Arthro Guard съдържа и незаменимата съставка МСМ, която облекчава болката, когато ставите са възпалени.

Не може да не отбележим, че този високоефективен продукт, съдържа и особено важния колаген. Той също спомага за възстановяването на ставите и хрущялите Ви, но също така ги предпазва от бъдещи наранявания. Arthro Guard се отличава с проста, но изключително ефективна формула, в течен вид, която се  абсорбира по-бързо, отколкото на таблетки или капсули. Насладете се на тази ароматна напитка, която ще Ви помогне да постигнете целите си като бодибилдър, без да поставяте в опасност здравето на ставите си!

Начин на употреба: Приемайте една доза от продукта (30 мл) на ден.
 

Дозировка
Доза 30 ml
Съставки
MSM 1000 mg
Витамин Е 300 mg
Въглехидрати 8,4 g
Глюкозамин сулфат 800 mg
Енергийна стойност 63 kcal
Мазнини 0,46 g
Протеини 6,21 g
Хиалуронова киселина 140 mg
Хидролизиран колаген 5000 mg
Хондроитин сулфат 400 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Arthro Guard Liquid 500 мл

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT300
  • Наличност: В наличност
57.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359