Olimp Glucosamine Gold 120 капсулиOlimp Glucosamine Gold 120 капсули1
Olimp Glucosamine Gold 120 капсули
25.00 лв
product header
Olimp Glucosamine Gold 120 капсулиOlimp Glucosamine Gold 120 капсули

Глюкозамина е вещество, което е важно за здравето на ставите. С възрастта, неговата концентрация в ставите намалява. В резултат на това, ставите губят мобилността си, и способността си  да се избягват  повреди. Недостигът на това вещество се счита за основен фактор, който води до проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат.  Glucosamine Gold  на Olimp е  хранителна добавка, съдържаща глюкозамин сулфат - най-важната съставка за правилното функциониране на ставите. Основната цел на глюкозамин сулфат, е изграждане на хрущяла и осигуряване на подходяща "смазка" на елементите на опорно-двигателния апарат.

Glucosamine Gold е продукт,  предназначена за тези хора, които имат проблеми с  опорно-двигателния апарат, а последния  е обект на значителен стрес. Тази добавка предпазва ставите и  възстановява  ставните връзки. Характеризира се с висока степен на усвояване на съставките, които подпомагат   образуването на нов колаген в  съединителната тъкан. Glucosamine Gold  се препоръчва  и на  хората, които са с наднормено тегло, както и на спортистите, особено феновете на фитнеса и бодибилдинга, които са свързани с вдигането на тежести,  рефлектиращо  върху костно-ставната система.

Действие на Glucosamine Gold:

  • Възстановяване на повредената  съединителната тъкан
  • Образуване  на нови колагенови влакна
  • Подобряване на снабдяването  с хранителни вещества на  сухожилията
  • Увеличаване на силата на ставите и хрущялите
  • Профилактика на заболяванията  на съединителната тъкан
  • Преодоляване на последиците от нараняване или увреждане
  • Увеличаване способността за възстановяване  на хрущялите

Glucosamine Gold  е продукт, съдържащ  глюкозамин  сулфат - вещество, необходимо за поддържане нормалната структура на ставния хрущял. Проучванията показват, че глюкозамин сулфата е  необходим  за биосинтезата  на протеогликани, които  изграждат  и поддържат  ставния хрущял. Глюкозамин укрепва ставите и стимулира синтеза на колаген, а също така осигурява   възстановяването  на ставния  хрущял,  и насърчава  възстановяването му. При физиологични условия, глюкозамин виц синтезира от глюкоза. Недостигът на глюкозамин, който се свързва с нарушение на биосинтеза на протеогликани, води до дегенеративни ставни заболявания.

Glucosamine Gold  съдържа също така и витамин С, който  участва активно в биохимичните процеси протичащи в тялото, и е от съществено значение за биосинтеза на колаген. Колагена се намира в  съединителната тъкан,  в хрущяла,  в ставните връзки, в сухожилията и костите, и е необходим  за да гарантира тяхната устойчивост на счупвания и навяхвания. Клиничните  изследвания показват, че глюкозамин е ефективна и безопасна алтернатива на стандартните медикаменти предписвани при проблеми със ставно-костния апарат. Glucosamine Gold   се използва без никакви странични ефекти, за да намали и да предотврати симптоми на дегенеративни ставни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули, 1-2 пъти дневно, по време на хранене.

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Витамин С 30 mg
Глюкозамин сулфат 950 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Glucosamine Gold 120 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Glucosamine Gold 120 капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка