NOW UC-II Type II Collagen  60 капсулиNOW31341
NOW UC-II Type II Collagen 60 капсули
82.00 лв
product header
NOW UC-II Type II Collagen  60 капсулиNOW3134

UC-II Type II Collagen Ви снабдява с неденатуриран колаген от тип II. Този продукт е снабден и с минерали, които са извлечени от червени водорасли. Предназначението на неговата формула е да осигури на тялото Ви нужната подкрепа, за да можете да изпитвате комфорт от всяко едно движение. Последното се постига посредством действието на продукта над Вашите стави и хрущяли.

UC-II Type II Collagen има възможност да подпомогне и сухожилията Ви. Самият продукт е произведен като е използван натурален колаген. Той е извлечен от хрущял на пиле. Самото вещество играе много важна роля във Вашия организъм. Учените са установили, че това всъщност е една от най-основните съединителни тъкани на човешкото тяло.

Повече колаген означава по-голяма възможност за мобилност и здравина на Вашите ставни кости. Поради тази причина UC-II Type II Collagen е снабден с възможно най-висококачествения колаген, който може да съществува. Освен това основната съставка на този продукт е структурен протеин на Вашия хрущял. Така той може да се разтяга и да бъде здрав.
 

UC-II Type II Collagen ползи

  • Съвместна работа с Вашата имунна система за по-добра ставна мобилност и еластичност
  • Голяма ефективност в поддържането на здравето на Вашите стави
  • Снабдяване на Вашия организъм с натурален източник на калций, получен от червените водорасли във формулата на UC-II Type II Collagen
  • Осигуряване на тялото Ви с още 70 други минерали


UC-II Type II Collagen е естествено средство за поддръжка на Вашите стави, хрущяли и сухожилия. Ако желаете да изпитвате удоволствие от всяко едно извършено от Вас движение, то тогава този продукт може да Ви бъде от огромна помощ. Неговата формула е съвременна, а ефективността ѝ е тествана научно. За целта са се явили доброволци, които са приемали продукта. Всички те са усетили положителното въздействие на UC-II Type II Collagen над телата им.

Начин на употреба: 1 капсула, преди лягане на празен стомах.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Зелени Храни
Aquamin® F (as Mineralized Red Algae Sea Minerals) (Lithothamnium corallioides/Lithothamnium calcareum) 250 мг  
Стави и хрущяли
UC-II® Standardized Chicken Cartilage² (Providing 10 mg Undenatured Type II Collagen) 40 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW UC-II Type II Collagen 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3134
  • Наличност: В наличност
82.00 лв
Бърза поръчка