Haya MSM 500 мг 180 капсулиHaya MSM 500 мг 180 капсули1
Haya MSM 500 мг 180 капсули
25.00 лв
product header
Haya MSM 500 мг 180 капсулиHaya MSM 500 мг 180 капсули

Когато сте атакувани от ставни заболявания, дори ежедневните нормални дейности се превръщат в тежки изпитания. Никой не е застрахован от проблеми със ставите – дори и младите хора. Причините за тях са много и разнообразни, но факт е че тези неприятни състояния могат да объркат живота Ви. Тук на помощ идва едно вещество, което  е сравнително ново, но се е доказало като ефективно средство, предпазващо ставите и хрущялите. Веществото се нарича МСМ, а Вие можете да го получите чрез продукта  MSM на Haya Labs.

Ползи от приема на MSM:

  • Възстановяване и заздравяване на ставния хрущял
  • Облекчаване на  болките в ставите
  • Поддържане на  нормалната подвижност на ставите
  • Оказване на  противовъзпалително действие
  • Поддържане на  функциите на червата
  • Стимулиране на имунната система


МСМ  е съединение  съдържащо сяра, което естествено се произвежда  в човешкото тяло. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, а  това е четвъртият - най-богат на съдържание минерал в  тялото. Това именно определя неговата незаменима  роля,  да бъде източник на сяра. Сярата е един от най-важните елементи в организма Ви, защото отговаря за синтеза на  колаген, за регенерирането на клетките и за остаряването им. МСМ  има отличен  противовъзпалителен ефект и е напълно  естествено болкоуспокояващо средство.

Освен да възстановява и предпазва  ставите, MСM облекчава и  много други симптоми като мускулни крампи, склеродерма, стрии, косопад, бръчки, очни възпаления, зарастване на рани и хъркане. МCМ подсилва  здравето, спомага за активният начин на живот и предпазва много тъкани и системи в организма. Продукта  MSM е напълно естествен и не съдържа никакви елементи от животински произход. Основната съставка МСМ, е  извлечена от бор. Повечето подобни добавки съдържат синтетични форми на МСМ, но тази хранителна добавка доставя единствено неговата натурална форма.

Начин на употреба:  Приемайте 1 капсула, един до два пъти на ден с храна.:

Състав:

MSM_500mg_180caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 180
Съставки
MSM 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya MSM 500 мг 180 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya MSM 500 мг 180 капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка