NOW Celadrin 118 млNOW Celadrin 118 мл1
NOW Celadrin 118 мл
60.00 лв
product header
NOW Celadrin 118 млNOW Celadrin 118 мл

Celadrin за здрави стави и хрущяли


Остеоартритът е най-честата форма на артрит, засягаща  ръцете, гърба, краката, бедрата и коленете. Възпалението на ставите води до изтощаване и изтъняване на хрущяла и причинява болка и скованост, а понякога и оток. Тези състояния са болезнени и неприятни, и определено нарушават ритъма на живота Ви. Предлагаме Ви да опитате лосиона Celadrin на NOW Foods, който е един иновативен и натурален продукт, предоставящ облекчаване на гореспоменатите състояния. Целадрин е едно от най-иновативните и ефикасни противовъзпалителни съединения, използвани за подобряване здравето и гъвкавостта на ставите.
 

Действие на Целадрин

  • Подсилва здравината на ставите;
  • Противовъзпалително действие;
  • Облекчава болката в ставите;
  • Възвръща мобилността.


Установено е, че мастните киселини в състава на продукта не предизвикват нежелани странични реакции. Мастните киселини в тези масла, са налични в мембраната обграждаща всички клетки. Тези мастни киселини защитават вътрешността на клетките, като осигуряват подкрепа и омекотяване. Продукта може да подсили и да защити клетките в ставите, именно чрез тези мастни киселини. Те лекуват повредените клетъчни мембрани, а също така ги запазват непокътнати, когато Вие сте подложени на интензивно физическо натоварване.

Celadrin е продукт, който помага за смазване на ставите и намалява възпалението, придружаващо ставните заболявания. Той доказано намалява отока и болката, а също така възвръща подвижността и гъвкавостта на ставите.

Начин на употреба: Подходящ за възрастни и деца над 2 години. Прилага се на засегнатото място до 4 пъти на ден ако болките са силни. Масажирайте засегнатата зона, докато лосиона не се абсорбира напълно в кожата.

Опаковка: 118 милилитра

Състав:
NOW-celadrin-1-800x800

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Celadrin 118 мл

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Celadrin 118 мл
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
Бърза поръчка