NOW Сок от АкайNOW48051
NOW Сок от Акай
67.00 лв
product header
NOW Сок от АкайNOW4805

Сок от Акай


Плодовете на палмово дърво Акай са едни от най-забележителните и хранителни плодове на земята. Плодовете на палмово дърво Акай съдържат значително количество Витамин С и са изключителен източник на полифеноли, включително рутин, катехини и антоцианини.

Тези съставки също така подсилват имунната система, имат силни противовъзпалителни свойства чрез ясно изразения си модулиращ ефект върху производството на азотен оксид. Плодовете на палмово дърво Акай значително подпомагат сърцето и кръвоносните съдове. NOW използва само изсушена и замразена суровина, без консерванти и разтворители, за да се подсигури запазването на съставките в суровината.

Универсалните ползи на Акай върху човешкото тяло са причина плодовете на тази палма бъдат наречени „супер храна”. Причините, поради които трябва да включите Acai в своята диета са:

Да загубите излишно тегло – сок от Акай ускоряват метаболизма и подпомагат изгарянето на ненужните мазнини. Като резултат от неговия прием, все повече хора се радват на положителните резултати;

Да контролирате кръвната си захар – сокът от Акай е подходящ за тези, които са с рискови показатели и предразположени към развитие на диабет;

Разфасовка: 930мл

 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 30 ml -
Дози в опаковка 31 -
Базови Съставки  
Въглехидрати 4  g 1%
Захари 2  g -
Калории 15 -
Протеини 1.5  g 3%
Фибри 2  g 8%
Минерали  
Калий (Potassium) 35  mg 1%
Билки  
Acai Berry (Euterpe Oleracai Fruit) 6.5  g -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Код: NOW4805

 

Дозировка
Доза 30 ml
Дози в опаковка 31
Съставки
Акай 6.5 g
Въглехидрати 4 g
Калий 35 mg
Калории 15
Протеини 1.5 g
Фибри 2 g
5 NOW Сок от Акай
Преди да открия силата на Акая тъпчех на едно място. Пробвах с какви ли не диети да отслабна, но явно проблема ми е бил в тромавия метаболизъм и натрупаните токсини от всички консерванти с които тъпчат храните. Акая отпуши моето тяло и аз успях да си го върна.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Сок от Акай

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4805
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
Бърза поръчка