NOW L-Glutathione 500 мг 60 капсулиNOW1041
NOW L-Glutathione 500 мг 60 капсули
110.00 лв
product header
NOW L-Glutathione 500 мг 60 капсулиNOW104

L-Glutathione предпазва организма от свободните радикали


Съвременния начин на живот, изпълнен със стрес, нездравословна храна и отрови, води до натрупването на свободни радикали в тялото, които имат пагубно действие. L-Glutathione на NOW Foods е хранителна добавка, която ще Ви помогне в борбата със свободните радикали. Нейната формула създържа водноразтворимия антиоксидант Глутатион, който е отлично средство за премахване на оксидативния стрес, подсилване на имунитета и детоксикация на тялото. L-Glutathione е продукт, който се отличава с изключително висока чистота и ефективност и е предназначен за всеки, желаещ да подобри здравословното си състояние.
 

  • Стимулира имунната система;
  • Действа антиоксидантни;
  • Предпазва от много болести.


Глутатионът е трипептид, състоящ се от трите важни  аминокиселини, цистеин, глутаминова киселина и глицин. Той активно участва в състава на почти всички  клетки във вашето  тялото, но се намира в най-високи концентрации  в сърцето, мускулната тъкан и черния дроб. Този трипептид има ключово значение за поддържане на нормалните функции на  имунната Ви система. Той  действа като антиоксидант, който работи за предотвратява на оксидативния стрес вследствие на  свободните радикали. По този начин, трипептида предпазва вашите клетки и всички органи от увреждания и съответно от редица заболявания.

Много важно свойство на Глутатиона е  неговата способност за  детоксикация. Той спомага за детоксикацията на  цялото тяло, като акцентът пада върху черния Ви дроб.Това е органът през който преминават повечето токсини, резултат от различни метаболитни процеси. Този трипептид е изключително важен , защото той  формира един основен и ключов  антиоксидант и ензим, наречен  глутатион пероксидаза, чиято роля е детоксикацията на тялото. Този ензим е в състояние да предпази тялото Ви от мното  широк спектър от вредни съединения.
 

L-Glutathione детоксикира тялото и засилва имунитета


За съжеление съществува определено   ограничение в способността на тялото Ви да произвежда глутатион пероксидаза, за определен период от време. Ето защо, допълнителният прием на Глутатион чрез добавката L-Glutathione , е сигурен начин за повишаване на синтеза на този важен ензим, и съответно на детоксикиращата му възможност.  Някои от общите  ефекти, наблюдавани  от намаляването на токсините в тялото са повишаване на  енергийните нива, подобрение в състоянието на кожата, регулиране на апетита и подобряване на настроението и мисловните процеси.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта дневно, за предпочитане с храната.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

NOW-glutathione

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 50 mg
Екстракт от магарешки бодил 100 mg
5 NOW L-Glutathione 500 мг 60 капсули
Чувсвам се по-здрав и жизнен след проемът на този продукт. Започнах диета и ограничих алкохола заедно с него. Резултатът след два месеца беше на лице. Мисля да продължавам в тази насока щом се чувствам добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW L-Glutathione 500 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW104
  • Наличност: В наличност
110.00 лв
Бърза поръчка