NOW HMB 500 мг 120 капсулиNOW00321
NOW HMB 500 мг 120 капсули
90.00 лв
product header
NOW HMB 500 мг 120 капсулиNOW0032

HMB е активен метаболит на левцин. Доказано е, че има антикатаболна роля, но не успява да бъде по-ефективен от своя предшественик за индуциране на синтеза на мускулния протеин. Приблизително 5% от левцин се окислява в ХМБ и той е основният метаболит на левцин. Важно е да се отбележи, че ХМБ по-ефективно предотвратява разграждането на мускулния протеин. Това от своя страна го прави изключително важен суплемент за всички спортисти трениращи тежко и продължително.

В сравнение с левцин, ХМБ изглежда е значително по-мощен в ролята си да защитава мускулатурата от разпад. Негова „ахилесова пета“ е неспособността да осигури този синтез на протеин така, както го прави левцина. Поради това, HMB се предлага на пазара като антикатаболен агент (предназначен за намаляване на степента на увреждане на мускулите), а не анаболен агент (предназначен за покачване на мускулна маса).

Често продуктът е предписван от лекари в комбинация с глутамин при хора болни от СПИН. Продуктът се среща още под наименованията : Хидрокси-метилбутират, бета-хидрокси-бета-метилбутират. Науката приема, че около 3 грама от суплемента се равняват на 60 грама левцин.( по отношение антикатаболно действие).

Начин на употреба: Вземете по 2 капсули от 2 до 3 пъти дневно с храна.

Опаковка: 120 капсули

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
HMB 1000 mg
Калций 160 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW HMB 500 мг 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW0032
  • Наличност: В наличност
90.00 лв
Бърза поръчка