NOW Lysine 500 мг 250 таблеткиNOW1021
NOW Lysine 500 мг 250 таблетки
50.00 лв
product header
NOW Lysine 500 мг 250 таблеткиNOW102

Lysine е продукт, който ще се погрижи за Вашия организъм. Подкрепата, която ще получите посредством неговата употреба ще Ви позволи да усвоите приема на един много необходим минерал много по-лесно. Става въпрос за важния за Вашето тяло калций. Този артикул играе и много важна роля при увеличаването на Вашите естествени защитни функции посредством стимулирането на имунната Ви система.

Lysine съдържа аминокиселината лизин. Тя спада към така наречените есенциални представители на тези вещества. Характерът ѝ е такъв, че тялото Ви не е в състояние да я синтезира за своите собствени нужди. Поради тази причина Вие трябва да си я набавите от външни източници. Точно такъв е Lysine, който чрез ефикасната си сила ще направи всичко възможно Вие да имате достатъчно от тази аминокиселина в организма Ви.

Lysine се грижи и за азотния баланс на Вашето тяло. Това е особено важно при по-възрастните потребители. Посредством по-лесното усвояване на приетия от Вас калций, Вие ще можете да увеличите ползите от този наистина много нужен на организма Ви минерал. Както знаете една от тях е свързана именно с подкрепа на костната Ви структура.

Lysine действа и за образуването на антитела, ензими и хормони в тялото Ви. Приема на този продукт увеличава възможностите Ви да образувате колаген, както и да възстановите някои наранени тъкани в тялото Ви. Положителните ефекти, от приема на Lysine продължават с качествената регулация, която аминокиселината лизин указва над триглицеридите във Вашия кръвен серум.

Lysine е важен продукт, защото с негова помощ ще поддържате нивата от основната му съставка в норма. Така можете да избегнете редица неприятни ефекти. Така например употребата на Lysine е подходяща и за:

 

 • Избягване на анемия
 • Липса на зачервяване на очите Ви
 • Намаляване на риска от ензимни разстройства
 • Избягване на косопад
 • По-добра концентрация
 • По-малка вероятност от раздразнителност
 • Подкрепа за апетита Ви
 • Намаляване на репродуктивните разстройства и други ползи


Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.
Състав:

Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 250
Лизин 500 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Код: NOW102

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 250
Съставки
Л-лизин 500 mg
5 NOW Lysine 500 мг 250 таблетки
Консултатите от магазина ми препоръчаха този продукт в комбинация с колаген на същата фирма, понеже им споделих и показах че ноктите ми са много чупливи и имам суха и "сива" кожа. На първия месец от приема аз определено видях корена разлика и реших да споделя с всички вас , които се чудите дали да пробвате такава комбинация . Препоръчвам !!!
5 NOW Lysine 500 мг 250 таблетки
Преди да започна приема на Lysine се чувствах адски отпаднала. Дори след 10 часов пълноценен сън се чуствах смазана. От първите няколко приема не усетих кой знае какъв ефект, но може би след първата седмица вече бях нов човек. Нямам вече проблеми с умората спя значително по малко а се чувствам бодра.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Lysine 500 мг 250 таблетки

 • Производител: NOW Foods
 • Код на продукта: NOW102
 • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка