Haya Organic Cinnamon 500 мг 60 капсулиHaya Organic Cinnamon 60 капсули1
Haya Organic Cinnamon 500 мг 60 капсули
20.00 лв
product header
Haya Organic Cinnamon 500 мг 60 капсулиHaya Organic Cinnamon 60 капсули

Всички познавате канелата, като ароматна подправка за сладкиши и ястия. Но знаете ли  че освен за овкусяване, канелата се използва и като лечебно средство? Тя е била известна с целебните си свойства много векове назад, а днес вече се разкрива нейният механизъм на действие. Organic Cinnamon е хранителна добавка, която съдържа органична канела на прах, под формата на удобни таблетки. Този продукт притежава уникалните лечебни качества на канелата, а чрез него Вие също можете да се възползвате от тях.

Ползи от приема на Organic Cinnamon:

  • Нормализиране  нивата на кръвната захар
  • Подпомагане  процеса на редуциране на мазнините
  • Подобряване на  храносмилането
  • Стимулиране на  нервната система
  • Силно  антиоксидантно действие
  • Облекчаване на артритни проблеми


Канелата намалява  кръвната захар и повишава количествата на инсулин в тялото, което я прави ефективно средство за лечение на диабет. Също така, канелата съдейства за понижаването на лошия холестерол в кръвта. Подправката се използва и за подобряване на храносмилането, и успешно намалява болките при ставни заболявания. Канелата е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от увреждане и преждевременно стареене. Това действие се дължи на съставките на канелата - манган, желязо, салицилова киселина и танини. Те имат общо укрепващо имунната и сърдечно-съдовата системи действие.

Много известна е способността на канелата, да подпомага процеса на отслабване. Тя подобрява кръвообръщението и възпрепятства образуването на целулит. Освен всичко това, канелата има противогъбични и антибактериални свойства, и успешно побеждава вируси и настинки. Опитайте продукта Organic Cinnamon – той не само ще подобри здравословното Ви състояние, но и ще ви тонизира. Благодарение на това, Вие ще се чувствате по – жизнени и енергични.

Начин на употреба: Приемайте по  1 доза, 1-2 пъти дневно.

Състав:

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Канела 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Organic Cinnamon 500 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Organic Cinnamon 60 капсули
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка