NOW Branched Chain Amino Acids 240 капсулиNOW Branched Chain Amino Acids 240 капсули1
NOW Branched Chain Amino Acids 240 капсули
105.00 лв
product header
NOW Branched Chain Amino Acids 240 капсулиNOW Branched Chain Amino Acids 240 капсули

Незаменими верижно-разклонени аминокиселини - BCAA


Аминокиселините са градивните елементи на протеините и мускулната тъкан. Те също така са от голямо значение, за редица функции на тялото, свързани с използването на енергията, промените в настроението, мозъчната функция, загубата на тегло, и увеличаването на  мускулната маса и  сила.

Когато става дума за бодибилдинг, едни от най-нужните аминокиселини са BCAA-аминокиселините с разклонена верига. Тъй като по време на тренировки те се  изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. Аминокиселини разклонена верига на NOW Foods e формула, осигуряваща Ви аминокиселините с разклонена верига ВСАА в съотношение 2:1:1.
 

Предимства на BCAA

  • 100% фармацемтично чисти BCAA аминокиселини;
  • BCAA в съотношение 2:1:1;
  • Бързо усвояване и висока ефективност.


Към BCAA спадат аминокиселините левцин, изолевцин и валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните  протеини във вашето тяло. Branched Chain Amino Acids съдържа  важните ВСАА аминокиселини, които имат свойството значително да повишават  синтеза на протеини в тялото Ви и да поддържат положителен азотен баланс.

Това ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород, които ще Ви напомпат както никога преди това. Освен това, приема на Branched Chain Amino Acids ще запази този вид на мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулите Ви ще са защитени от катаболните процеси.

Аминокиселините с разклонена верига в продукта, подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят умората по време на тренировките. Това е възможно, заради тяхната способност да блокират навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка, и същевременно да стимулират и повишават  протеиновия  синтез. С допълнителния прием на BCAA аминокиселини, Вие също така си осигурявате по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате максимални резултати.

Не на последно място, формулата на Аминокиселини разклонена верига на NOW Foods може да Ви помогне да отстраните излишните мазнини.Това е възможно, тъй като аминокиселините с разклонена верига засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.

Начин на употреба: Консумирайте 4 капсули преди и след тренировка. Сутрин със закуската.

Опаковка: 240 капсули

Състав:
аминокиселини разклонена верига цена

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-валин 800 mg
Л-изолевцин 800 mg
Л-левцин 1.6 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Branched Chain Amino Acids 240 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Branched Chain Amino Acids 240 капсули
  • Наличност: В наличност
105.00 лв
Бърза поръчка