SAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблеткиSAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблетки1
SAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблетки
58.00 лв
product header
SAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблеткиSAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблетки

Аминокиселините както знаете, са основния градивен елемент на белтъчините във вашето тяло. ВСАА или аминокиселините с разклонена верига, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на вашите мускули. Това е така, защото ВСАА са единствените аминокиселини, които не се преработват в черния дроб, а се транспортират от кръвта директно в мускулните клетки. Тези аминокиселини трудно могат да се набавя то храната, и атлетите се обръщат към добавките. Най-разумното  което можете да направите, е да си набавите подходяща аминокиселинна добавка. BCAA Reloaded 4:1:1 на SAN е аминокиселинна формула с отлични вкусови качества, която насърчава растежа на чиста мускулна маса и увеличава издръжливостта по време на натоварващи тренировки.

tablets-header


Особености на продукта:

 

  • Осигурява ВСАА в съотношение 4:1:1
  • Ускорява възстановяването
  • Повишава синтеза на протеини
  • Предпазва от катаболни процеси
  • Осигурява анаболно действие
  • Увеличава  физическата издържливост


Всяка от аминокиселините с разклонена верига във формулата на BCAA Reloaded 4:1:1, изпълнява важни за атлетите функции. Една от тях е  Л-Левцин. Тази аминокиселина  не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Като една от трите аминокиселини с разклонена верига, тя е от изключително  значение за вашето здраве и най-вече за  бодибилдърите, или хората активно занимаващи се със спорт. Това е така, защото Л-Левцина предпазва мускулната Ви тъкан от разкъсвания, повишава протеиновия синтез в тялото Ви, снабдява организма Ви с допълнителен прилив на  енергия,  запазва нивата на гликоген във вашите мускули, поддържа азотния баланс и повишава умствената Ви дейност.

Л-Изолевцина е следващата  аминокиселина от  разклонено верижните аминокиселини (BCAA), които BCAA Reloaded 4:1:1 Ви осигурява. Тази аминокиселина е също с изключително важно значение за Вас като бодибилдър,  тъй като нейната  основна функция в тялото Ви  е да се увеличава  енергията. По този начин, Л-Изолевцина ще спомогне за  увеличаването  на издръжливостта Ви  и ще съдейства  за качественото възстановяване на вашата  мускулната тъкан.  Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан, и задължително трябва да се приема заедно с другите две ВСАА аминокиселини.

Л-Валина е третата жизненоважна аминокиселина с разклонена верига, във формулата на BCAA Reloaded 4:1:1. Както и другите две, и тази аминокиселина не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Л-Валин осъществява  стимулиращ ефект и е от голямо значение  за мускулния метаболизъм, за ефективното  възстановяване и растежа на мускулната Ви  тъкан.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 таблетки до 2 пъти на ден 30 минути преди и 30 минути след тренировка.

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

90 Tablets  
Serving Size: 1 Tablet
Servings Per Container:90
 
Amount Per Serving % Daily Value
 
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCI) 1 mg 50%
iBCAA Solv™ 4:1:1 Matrix: 1.05 g
  L-Leucine 700 mg
  L-Isoleucine 175 mg
  L-Valine 175 mg
 
† Daily Value not established
 
Other Ingredients:  
Hydroxypropyl Cellulose, Calcium Carbonate, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Hypromellose, Stearic Acid, Croscarmellose Sodium
     
Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
iBCAA 1.05 g
Витамин В6 1 mg
Л-валин 175 mg
Л-изолевцин 175 mg
Л-левцин 700 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN BCAA Reloaded 4:1:1 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
58.00 лв
Бърза поръчка