V-SHAPE BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula 400 грV121
V-SHAPE BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula 400 гр
56.00 лв
product header
V-SHAPE BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula 400 грV12

BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula са аминокиселини с разклонена верига, стимулиращи силата и възстановяването за оптимален мускулен растеж. BCAA 2:1:1 предотвратява мускулния разпад и е формулиран да хидратира и зарежда тялото ви.

Аминокиселините с разклонена верига са най-важните есенциални аминокиселини за мускулно възстановяване, растеж и повишена производителност. Допринасят за поддържане на тялото ви в анаболно състояние през целия ден. 

BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula е съставена от три основни аминокиселини „левцин, изолевцин и валин“ в балансирана формула в съотношение 2:1:1, за да се гарантира винаги превъзходно анаболно състояние.

Ако трудно покачвате мускули и/или искате да увеличите телесната си мускулна маса, да подобрите възстановяването и да намалите риска от загуба на мускулна маса, BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula по време на тренировка е идеална за вас, за да презаредите "резервоара ви за анаболно гориво".

Съставките на BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula отговарят на най-високи стандарти за качество, което означава, че са тествани от трети страни за чистота и ефективност!

Качества и предимства на V-SHAPE SUPPS BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula

  • Хидратира и зареди тялото ви;
  • Предотвратяват разграждането на мускулите;
  • Отговарят на най-високи стандарти за качество;
  • Първокласни аминокиселини с разклонена верига;
  • Стимулират силата и възстановяването за оптимален мускулен растеж.

Прием: Добавете 6 g (1 лъжица) преди, по време или след тренировка в 200 ml вода. За оптимални резултати, в не тренировъчни дни, използвайте една доза сутрин на гладно.

Опаковка: 400 гр

Напишете отзив
    Лош           Добър

V-SHAPE BCAA 2:1:1 Intra Workout Recovery Formula 400 гр

  • Производител: V-Shape
  • Код на продукта: V12
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка