NOW Super Omega EPA 240 дражетаNOW00311
NOW Super Omega EPA 240 дражета
100.00 лв
product header
NOW Super Omega EPA 240 дражетаNOW0031

Двата основни вида омега-3, с дълга верига са ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Тези мастни киселини се намират в мазна риба и морски дарове. Децата се нуждаят от DHA за растеж и развитие, а мозъкът, централната нервна система и ретината разчитат в голяма степен на адекватното снабдяване с DHA по време на растежа в утробата.  Жените трябва  да засилят употребата на DHA в диетата си, когато забременеят и да продължават да я приемат  до прекратяване на кърменето.

Децата продължават да се нуждаят от DHA до навършване на седем гоишна възраст.  Изключението е за тези от тях  с проблеми в развитието, там е доказано че се нуждаят от EPA, за поддържане на когнитивната функция.Редица клинични проучванията показват, че EPA може да помогне със  съсредоточаването и намаляването на агресията. Състоянията на суха кожа, астмата и алергиите също се повлияват добре при прием на повече EPA Поддържането на високи нива на EPA е показало, че намалява риска от деменция.

При възникнала деменция или болест на Алцхаймер, мозъкът  вече е повреден и се нуждае от структурна подкрепа. В този момент DHA става отново важен и приемането му паралелно с високо съдържание на ЕРА, (минимум 300 mg ) е от изключителна важност.За всичко изписано по-горе  Now Foods  имат решение и това е Super Omega EPA. Едно драже съдържа 360 мг  EPA и 240 мг DHA. Поддържането на когнитивните процеси вече се осъществява изключително лесно.

Начин на употреба: 1 до 3 меки гелчета ежедневно.

Опаковка: 240 дражета

Дозировка
Доза 2 дражета
Дози в опаковка 120
Съставки
Докозахексаенова киселина (DHA) 480 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 720 mg
Калории 20 kcal
Мазнини 2 g
Омега 3 Мастни киселини 2 g
Протеини < 1g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Super Omega EPA 240 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW0031
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
Бърза поръчка