Biotech Iso Whey Zero 2270 грBT3721
Biotech Iso Whey Zero 2270 гр
209.00 лв
product header
Biotech Iso Whey Zero 2270 грBT372

За да изградите качествена мускулна маса, са  Ви необходими допълнителни количества протеин. Той е важен за бодибилдърите и спортистите, тъй като подпомага мускулния растеж и мускулното възстановяване след тренировка. Но приемането на просто обикновен протеин не е достатъчно, ако се стремите към изграждането на чиста мускулна маса. Да, протеиновите  добавки са едни от най-важните, но много рядко  можете да намерите на пазара висококачествен и чист протеин. Ако търсите перфектна протеинова добавка, Ви предлагаме да опитате Iso Whey Zero! Това е новата формула на Biotech USA, която съдържа 0 гр. захар и 0 гр. транс мазнини. Само чист суроватъчен протеин за вашите мускули. Iso Whey Zero, като качествен протеин, осигурява високи нива на аминнокиселинните категории, особено на незаменимите аминокиселини.

Действие на Iso Whey Zero:

  • Осигурява суроватъчен протеин изолат
  • С високо протеиново съдържание
  • Без мазнини, захар и лактоза
  • Богат аминокиселинен профил
  • Подпомага и ускорява възстановяването


Суроватъчния  протеин в Iso Whey Zero е повече от просто протеин, и прави много повече от това, да увеличава мускулната маса.В действителност,според последните изследвания,  суроватъчния  протеин е една  от най-добрите добавки за мускулна маса и възстановяване. Суроватъчния  протеин е пълноценен протеин, което означава, че съдържа всички съществени и несъществени аминокиселини, които са Ви необходими като атлети. Той съдържа правилната комбинация от аминокиселини,  които ще Ви доближат до постигането на вашите бодибилдинг цели.

Суроватъчния протеин в Iso Whey Zero служи и за повишаване на физическата активност. Този протеин  съдържа аминокиселините  с разклонена верига  ВСАА. Всъщност, суроватъчния протеин се отличава с  най-високите нива на BCAA, в сравнение с всеки друг източник на протеини. BCAA се метаболизират в мускулите, което ги прави изключително важни за спортуващите хора. Вие трябва да си доставяте  много от тях, защото когато тренирате тяхното количество намалява. BCAA аминокиселините  са необходими за регенерирането  на мускулната тъкан, както и за правилното възстановяване на цялото тяло.

Суроватъчния протеин във формулата на Iso Whey Zero е чудесен източник на левцин. Левцина е аминокиселина, която е от ключово значение  за постигането на мускулесто тяло, защото  играе роля в синтеза на мускулния протеин и растежа на мускулите.  Суроватъчен протеин се счита за бърз протеин, което означава че се усвоява бързо от организма.Това означава, че приемайки Iso Whey Zero, Вие си осигурявате бързо захранване  за мускулите с полезни хранителни вещества.  Не на последно място, суроватъчния протеин стимулира имунната система, като доставя на тялото с по-високи нива на глутатион.

Начин на употреба: Добавете 3 лъжички (25гр.) от продукта в 300 мл. обезмаслено мляко или вода. Пийте по 2-3 шейка на ден.

Разфасовка: 2270 грама

Съставки
Аланин 4901 mg
Аргинин 2990 mg
Аспарагинова киселина 10622 mg
Валин 5793 mg
Глицин 2401 mg
Изолевцин 5663 mg
Л-глутамин 16673 mg
Л-лизин 8854 mg
Левцин 10277 mg
Метионин 1998 mg
Пролин 5462 mg
Серин 5490 mg
Тирозин 3133 mg
Треонин 6942 mg
Триптофан 1379 mg
Фенилаланин 3507 mg
Хистидин 1854 mg
Цистеин 2414 mg
5 Biotech Iso Whey Zero 2270 гр
Чудесен протеин, страхотен вкус, дава ми сила и качвам чиста мускулна маса от него. Последните години следя марката и с вземането на сертификатите за качество много се подобриха.
5 Biotech Iso Whey Zero 2270 гр
Чудесен вкус! Отлична разтворимост!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Iso Whey Zero 2270 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT372
  • Наличност: В наличност
209.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка