Nutrend GLUTAMINE 300 грNutrend GLUTAMINE 300 гр1
Nutrend GLUTAMINE 300 гр
51.00 лв
product header
Nutrend GLUTAMINE 300 грNutrend GLUTAMINE 300 гр

Глутаминът е една от най-важните аминокиселини, когато става въпрос за спортуване и изграждане на мускули. Ако бъде допуснат недостиг на тази аминокиселина, тялото Ви ще се възстановява непълноценно, ще се уморявате бързо, а имунитета Ви ще е отслабен. Дефицит на глутамин се среща често, особено при хората, които тренират интензивно всеки ден. Най-доброто решение е допълнителният прием на глутамин. За тази цел  вземете продукта GLUTAMINE на Nutrend, който ще Ви осигури 100% чист глутамин на прах. Достатъчното количество на глутамин в тялото, предпазва другите аминокиселини от разграждане. Подпомага мускулния растеж, защитава и възстановява мускулната маса (антикатаболен ефект).

Характеристики на продукта:

 • 100% чист л-глутамин
 • Осигурява 5 гр глутамин на доза
 • Мощно антикатаболно действие
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Осигурява положителен азотен баланс
 • Лесно разтворим
 • Максимално усвояване


При нормални условия, концентрацията на глутамин в тялото на здрав човек, е около 100 000 мг, което го прави най-разпространената аминокиселина в организма. Глутамин  се произвежда и съхранява предимно в мускулите и е най-важната аминокиселина за тях. Тази аминокиселина поддържа положителен азотен баланс и съдейства за увеличаване на протеиновия синтез.  Глутамина представлява над 60% от свободните  аминокиселини в  мускулните клетки, и над 20% от аминокиселините, открити в тялото.

Когато тренирате, вашето тялото е под метаболитен стрес. В резултат на това, запасите от глутамин се изчерпват. Колкото по-интензивни са тренировките, толкова повече и по-бързо намаляват глутаминовите нива. Настъпилият недостиг  на глутамин води до това, че тъканите нуждаещи се от него "посягат" на запазите  в мускулите. Приемът на GLUTAMINE ще предпази от това, тъй като Ви осигурява допълнително количество от аминокиселината.  Глутамина съхранява мускулната маса която сте постигнали и ускорява възстановяването на мускулната тъкан. Също така, повишава хидратацията на клетките.

Глутамина има мощни анаболни свойства. Той не само е градивен материал за мускулните клетки, но участва в редица анаболни процеси. Ето защо, присъствието му в адекватни количества в тялото, е от особено важно значение за бодибилдърите и атлетите.Приемът на GLUTAMINE ще повиши силата и издържливостта Ви, и ще подпомогне усилията на всеки атлет, работещ за  изграждане на мускулна маса.

Начин на употреба: В тренировъчни дни приемайте 5гр. след тренировка и/или преди лягане или 30-60 минути преди физическо натоварване. В нетренировъчни дни приемът не е задължителен, но ако решите може да вземате 2 дози, като втората е преди лягане.

Разфасовка: 300 грама

Дозировка
Доза 5 гр.
Съставки
Л-глутамин 5 гр.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend GLUTAMINE 300 гр

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend GLUTAMINE 300 гр
 • Наличност: В наличност
51.00 лв
Бърза поръчка