NOW Glutamine Powder 170 грNOW2201
NOW Glutamine Powder 170 гр
45.00 лв
product header
NOW Glutamine Powder 170 грNOW220

Glutamine е топ артикул, с помощта на който Вашата мускулатура ще се възстанови. Действието му е насочено и към покачване на мускулната Ви маса. Друго, което можете да очаквате от приема на този артикул е увеличено стимулиране на отделянето на растежния Ви хормон. Освен това Glutamine има възможност да премахне мускулната Ви умора и да подкрепи имунната Ви защита.

Всички тези способности на продукта се дължат на неговата основна съставка, която е небезизвестната аминокиселина глутамин. Учените са установили, че в тялото Ви тя може да бъде открита в около 60% от органите Ви. Това се дължи на огромното значение, което тя има за Вашето здраве, сила и енергичност. Glutamine Ви помага да поддържате нивата от нея в норма.

При стресови ситуации по научен път е установено, че Вие изчерпвате наличието на глутамин от тялото Ви. Същевременно Вие синтезирате от него, но процесът протича изключително бавно и в даден момент Вие изпадате в ситуация на глутаминов дефицит. Това е много вредно, защото тялото Ви разчита за редица процеси на тази аминокиселина. С помощта на Glutamine ще можете да редуцирате риска от тези последици.

Глутаминът като вещество подпомага стомашно-чревният Ви тракт, както и имунната Ви система. Поддържането на количествата от него в норма Ви гарантират здраве. Това можете да постигнете с помощта на Glutamine. Освен това този продукт ще се постарае да направи всичко възможно, за да се възстановите светкавично бързо след края на всяка една изтощителна тренировка, както и да подпомогнете мускулите Ви против вредния за тях катаболизъм.

Glutamine е способен да:

  • Произведе глутатион, който се явява най-мощния антиоксидант в тялото Ви
  • Увеличи естествената Ви защита против болести и зарази
  • По-голямо наличие на растежен хормон
  • Подсилване на тялото Ви след тежки оперативни намеси, както и след боледуване
  • Увеличени гликогенови запаси в мускулите и черния Ви дроб


Начин на употреба: Преди, след Вашата тренировка, както и вечер преди лягане за сън. През деня приемете продукта с храна.

Състав:

 
Доза 5 г  
Дози в опаковка 34  
Аминокиселини и макронутриенти
Glutamine 5 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Код: NOW220

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 34
Съставки
Л-глутамин 5 g
5 NOW Glutamine Powder 170 гр
Имам огромен проблем с качването на килограми. Консултант от сайтът ме посъветва да се ориентирам към тази марка. Приемам го от около 2 седмица и вече имам качени цели 2 килограма за което съм изкючително благодарна. Искам да изкажа и благодарности към самия сайт и служителят, който ме насочи към правилния избор.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Glutamine Powder 170 гр

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW220
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка