Haya L-Glutamine 500 мг 100 капсулиHaya L-Glutamine 100 капсули1
Haya L-Glutamine 500 мг 100 капсули
28.00 лв
product header
Haya L-Glutamine 500 мг 100 капсулиHaya L-Glutamine 100 капсули

Ако се занимавате с бодибилдинг, или сте активно трениращ спортист, имате нужда от аминокиселината л-глутамин. Всъщност, глутаминовите добавки са едни от най – важните са бодибилдърите. Това е така, защото л-глутамина е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло.

Вижте още:

Ако не го приемате допълнително, вашите мускули са изложени на риск от катаболни процеси. За да не се случи това, вземете продукта  L-Glutamine на Haya Labs, който ще Ви осигури 500 милиграма от важната аминокиселина глутамин, във всяка капсула.

Основни характеристики на L-Glutamine:

  • Притежава доказан антикатаболен ефект
  • Спомага за пълноценното възстановяване
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава отделянето на хормона на растежа
  • Поддържа положителен азотен баланс
  • Стимулира имунната система


Глутаминът съставлява около  60% от свободния аминокиселинен запас в скелетната мускулатура и повече от 20% от всички  циркулиращи аминокиселини. Поддържането на високи глутаминови нива е тялото Ви е много важно, защото предпазва от  мускулно разграждане и съхранява непокътната  мускулната  маса. Дефицитът на глутамин води до това, че тъканите нуждаещи се от него "посягат" на запазите  в мускулите. С няколко думи, глутамина  запазва мускулната маса която сте постигнали и ускорява възстановяването на тъканите претърпели  травми след интензивните  тренировки.

L-Glutamine  е продукт, който съдейства за повишаване на  силата  и мускулната  маса, за постигане на релеф и за максимално възстановяване.  Тъй като глутамина е имуномодулатор, приема на L-Glutamine ще подсили устойчивостта на вашия организъм, не само към изморителните тренировки, но и към отрицателните външни фактори. прием на Explode L-glutamine. Ако зареждате тялото си с глутамин, чрез приема на L-Glutamine, ще сте спокойни че мускулите Ви ще са защитени от разграждане.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти дневно.

Състав:

L-Glutamine_500mg_100caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Л-глутамин 500 mg
4 Haya L-Glutamine 500 мг 100 капсули
Приемам 4 капсули след тренировка, както и 4 преди сън. Чуствам се доста по бодър и свеж
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Glutamine 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-Glutamine 100 капсули
  • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка