VemoHerb ECA 90 капсулиVemoHerb ECA 90 капсули1
VemoHerb ECA 90 капсули
35.00 лв
product header
VemoHerb ECA 90 капсулиVemoHerb ECA 90 капсули
Отслабването е дълъг и труден процес, но с правилната добавка можете да го направите по – лесно и ефективно. Точно такава добавка е  ЕСА на Vemoherb. Този продукт представлява натурална алтернатива  на комбинацията сaffeine, ephedrine, и acylpirine.  ЕСА съдържа  Caffeine аnhydrous (безводен кофеин),  сух екстракт от Citrus aurantium (бергамот), стандартизиран по отношение на синефрин, и сух екстракт от White Willow bark (кори от бяла върба), стандартизиран по отношение на салицин. Тоест, продукта Ви доставя трите вещества кофеин, синефрин и салицин, които ще Ви помогнат да отслабнете забележимо!

Какво можете да очаквате от приема на ЕСА?
  • Сериозна загуба на излишно телесно тегло
  • Повишено изгаряне на подкожните мазнини
  • Повишаване енергийните нива на организма
  • Повече сила и издържливост
  • Естествена добавка, без странични ефекти

Кофеина в ЕСА  стимулира изгарянето на мазнини, а също така  повишава енергията и концентрацията. Кофеинът съдейства за редуциране на теглото, чрез увеличаване  на производството на топлина от  тялото – процес известен  като термогенеза. Веднъж активирана, термогенезата повишава  разходите за енергия на тялото Ви и помага да се повиши използването на калории. Кофеинът също така има мощно въздействие върху вашия метаболизъм, като го засилва значително – това е също изключително важен фактор за бързо отслабване. Кофеина повишава  нивото на адреналин в кръвта, а това от своя страна помага  за ускоряване на консумация на мазнини от тялото, или така известната липолиза.

ЕСА съдържа и синефринът, който  е стимулант, подобен на  кофеина.  Той притежава идентични ефекти по отношения на енергийния прилив, и  ускоряване на метаболизма. Тоест, синефрина, както кофеина спомага цялостния процес на отслабване, а това че е комбиниран с кофеин, още повече повишава неговата ефективност. Салицинът в състава на  ЕСА  пък, действа като средство за поддържане процесите на термогенезата активни, за по – дълго време. Комбинацията от  тези 3 вещества, прави ЕСА изключително мощен продукт за отслабване, който обаче е на билкова основа, без потенциалните вредни ефекти от други подобни синтетични медикаменти.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, три пъти дневно.

Състав:

ECA

 
4 VemoHerb ECA 90 капсули
Изключително стимулиращ продукт. Кофеин със синефрин определено те раздвижва и пробужда от дълбок зимен сън:)
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb ECA 90 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb ECA 90 капсули
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка