MLO CGT 5:3:2 600 грMLO0151
MLO CGT 5:3:2 600 гр
66.00 лв
product header
MLO CGT 5:3:2 600 грMLO015

Креатинът е необходим за всякакъв вид тренировки, защото увеличава мускулните показатели, нивата на енергия, издръжливостта, силата и намалява времето за възстановяване. В тялото креатинът се променя в молекула, наречена фосфокреатин, която служи като резервоар за съхранение за регенериране на АТФ. АТФ е химическият източник на енергия за мускулна контракция. Фосфокреатинът е важен източник на енергия в мускулната тъкан и проучванията показват, че креатинът може да увеличи производителността на спортистите в дейности, които изискват бързи изблици на енергия, като спринт и повдигане на тежести. Доказано е, че хранителната добавка креатин, комбинирана със силова тренировка, предизвиква драстични подобрения в мускулната хипертрофия (размер) и сила чрез клетъчна обем и повишен синтез на протеин.

Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло, която участва активно в метаболизма на протеините и поддържа имунната система на човека. Намалява ефективно процесите на разграждане на мускулите (катаболизъм) и подобрява азотния баланс, което подпомага растежа на мускулите. Гутамина позволява да се намали периодът на възстановяване, като спомага за по-бързото възстановяване на мускулите и увеличаване на консистенцията. По-високият прием на глутамин може значително да повиши нивата на естествено срещащия се човешки хормон на растежа (HGH).

Тауринът е антикатаболно средство и увеличава клетъчния обем, което води до по-добро мускулно напомпване и съкращава времето за възстановяване. Тауринът често се предписва за лечение на високо кръвно налягане, чернодробни заболявания, висок холестерол и др. Тауринът има антиоксидантни свойства, като по този начин предпазва клетките на тялото от увреждане, което е резултат от определени химични реакции, включващи кислород (окисление). Освен това подобрява умствените и атлетичните показатели.

Качества и предимства на CGT 5:3:2

  • Увеличава силата
  • Изгражда чиста мускулна маса
  • Повишена мощност (повече серии / повторения)
  • Засилено възстановяване след тренировка
  • Повишава отделянето на хормона на растежа
  • Силен стимулатор на имунната система и храносмилането
  • Подобрява работата на сърцето

Кога и как се приема CGT 5:3:2?

Смесва се една доза (10 гр.) с вода (250 мл). Като хранителна добавка поемайте по 2 дози дневно. В тренировъчни дни приемайте 1 доза 30 минути преди и след тренировката. В не тренировъчни дни приемайте 2 дози през деня.

Опаковка: 600 гр

Напишете отзив
    Лош           Добър

MLO CGT 5:3:2 600 гр

  • Производител: MLO Nutrition
  • Код на продукта: MLO015
  • Наличност: В наличност
66.00 лв
Бърза поръчка