Pure CGT Blast + 660 грPN93981
Pure CGT Blast + 660 гр
42.00 лв
product header
Pure CGT Blast + 660 грPN9398

Ако сте бодибилдър или спортист, който държи да приема най – важните аминокиселини, но не желае да взема купища добавки, значи ще посрещнете с радост продукта CGT Blast+ на Pure Nutritionе комплексна формула, която включва комбинацията от Креатин, Глутамин и Таурин, а формулата вече е обогатена и с бета-аланин.  

CGT Blast+ е предназначен за всеки сериозен атлет, който иска повече сила и издръжливост, и перфектно възстановяване. С CGT Blast+ ще сте в състояние да правите по – дълги и интензивни тренировки и ще забравите за мускулната треска. Продукта се базира на трите важни за всеки атлет аминокиселини – Креатин, Глутамин и Таурин, а за още по – добър ефект CGT Blast+ съдържа и бета-аланин.

Характеристики и действие на CGT Blast+:

  • Осигурява креатин, глутамин и таурин
  • С добавен бета-аланин
  • Отлична разтворимост и превъзходен вкус
  • Без съдържание на захари
  • С малтодекстрин
  • Подобрява силата и издържливостта
  • Подпомага възстановяването


Една от съставките на CGT Blast+ е креатин монохидрат, смятан за една от най – предпочитаните добавки от спортистите, осигуряващ повече мускулна сила и растеж.  Креатина увеличава производството на АТФ, който е главния източник на енергия за мускулите. Креатин монохидрат също така съдейства за повишаване на издържливостта и скъсява времето за възстановяване между отделните тренировки. Не на последно място, креатин монохидрат хидратира мускулните клетки, като по този начин увеличава техния обем.

Формулата на  CGT Blast+ включва и глутамин, който е най – разпространената  аминокиселина във вашето  тяло. На Глутамина се падат около  60% от общото количество аминокиселини. Глутамина е важен за много функции във вашето тяло, особено за поддържането на имунната система. Глутамина също така подобрява способността Ви за възстановяване след всяка тренировка.

Също така, CGT Blast+ съдържа и аминокиселината  таурин, който обикновено присъства в енергийните напитки. Причината за това е, че таурина има подобно на креатина действие, по отношение повишаването на енергийните нива и мускулния обем. Освен това, таурин стимулира умствената дейност.  

Тази аминокиселина ще Ви помогне да се възстановите не само физически, но и психически, което също е важно за атлетите. Таурина повишава инсулиновата чувствителност, което подобрява усвояването на глутамина и креатина и транспортирането им до мускулите.

 CGT Blast+ е обогатен и с бета-аланин. Това е аминокиселина, която повишава карнозина, като по този начин увеличава мускулната сила и мускулния размер, и подобрява представянето в залата.

Начин на употреба:  Приемайте една доза ( 2 лъжички = 22 грама ) 30-45 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Разфасовка: 660 грама

 

Дозировка
Доза 22 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Бета Аланин 2 g
Въглехидрати 8 g
Захари 0.5 g
Калории 54,2 kcal
Креатин монохидрат 5 g
Л-глутамин 3 g
Таурин 2 g
5 Pure CGT Blast + 660 гр
Най накрая успях да отркрия всичките си любими съставки в 1 продукт. Това е формулата за зверска сила и енергия :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure CGT Blast + 660 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN9398
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка