Pure CGT Blast 600 грPN57581
Pure CGT Blast 600 гр
37.00 лв
product header
Pure CGT Blast 600 грPN5758

Pure Nutrition CGT Blast

CGT Blast е продукт, който представлява мощна комбинация от три изключително популярни и ефикасни съставки. Те са креатин, глутамин и таурин. Посредством този артикул Вие бихте могли да увеличите Вашата сила по един уникален начин. Също така можете да предизвикате нарастване на мускулната Ви маса, както и да си осигурите по-добро възстановяване след интензивна тренировка.

Да започне с първата съставка на CGT Blast. Креатинът е способен да предизвика увеличение на мускулите Ви. Това е свързано с по-добри тренировъчни постижения. Силата Ви следва да нарасне многократно, а енергийните Ви нива трябва да бъдат оптимизирани и повишени максимално. Проведените изследвания над тази съставка показват, че можете да получите реални резултати от нея само след няколко седмична употреба.

Глутаминът е важна аминокиселина. CGT Blast го използва, за да подобри възстановяването на мускулите Ви след тежка тренировка. Тялото Ви би могло да го синтезира само за себе си, но при определени обстоятелства количеството му се изчерпва много бързо.

Този продукт е способен да го възстанови и така да Ви предостави не само по-бързо възстановяване, но и мощно анти-катаболно въздействие над мускулите Ви. Също така повечето глутамин съдейства и за правилната дейност на стомашно-чревния Ви тракт и за увеличаването на ефективността на имунната Ви система.

Тауринът е неповторим метаболитен предавател. CGT Blast го използва, за да може да Ви предложи по-добър мозъчен метаболизъм за Вашия организъм. От проведените тестове над тази съставка се разбира, че тауринът може да привлече вода в мускулите Ви и така да действа подобно на креатина. Тоест се достига до уголемяване на клетките им, което е свързано с привличането на повече хранителни вещества, които да Ви помогнат да се възстановите по-бързо и същевременно да подкрепят мускулния Ви растеж. Тази съставка може да увеличи Вашия мускулен обем и така да се достигне до по-пълна мускулатура.

CGT Blast е продуктът, който може да Ви направи изключително бързи, силни и издръжливи. Всичко това се дължи на неговата неповторима формула, която съчетава висококачествени и нужни на мускулите Ви съставки.

Посредством CGT Blast мускулната треска може да остане в миналото Ви. Но най-вече този продукт е способен да Ви зарадва, като изпълни желанието Ви да получите по-голяма мускулна маса.

Начин на употреба: Една доза  от продукта се приема около 30 мин. преди тренировка. Приемете и втора доза непосредствено след нейния край.

Разфасовка: 600 гр

Дозировка
Доза 20 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати 8 g
Захари 0,5 g
Калории 54,2 kcal
Креатин монохидрат 5 g
Л-глутамин 3 g
Таурин 2 g
5 Pure CGT Blast 600 гр
Да така е , но винаги съм пиел много вода и не съм ходил толкова често до тоалетна.Интересува ме дали няма някакъв страничен ефект.
5 Pure CGT Blast 600 гр
Много вода приемате най-вероятно.
5 Pure CGT Blast 600 гр
Искам да попитам ,защо този продукт ме кара да ходя до тоалетна през 20 минути (по малка нужда) :cheerful:
5 Pure CGT Blast 600 гр
Ako se pie ednovremenno sys surovatychen protein shte ima li problem i hubavo li e da se priemat zaedno zashtoto i proteina go priemam predi i sled i tozi kreatin syshto trqbva da e predi i sled trenirovka
5 Pure CGT Blast 600 гр
Здравейте. Една доза е 20 грама, както е показано на етикета. Може да се приема, както с вода, така и със сок.
5 Pure CGT Blast 600 гр
Kolko grama e edna doza i s kakvo e nai dobre da se priema voda , plodov sok?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure CGT Blast 600 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN5758
  • Наличност: В наличност
37.00 лв
Бърза поръчка