SAN ElixAIR 120 капсулиSAN ElixAIR 120 капсули1
SAN ElixAIR 120 капсули
86.00 лв
Цена: 86.00 лв
SAN ElixAIR 120 капсулиSAN ElixAIR 120 капсули

SAN ElixAIR

ElixAIR ще увеличи Вашата мускулна маса по възможно най-неповторимия начин. Пригответе се за тотално нарастване на Вашата физическа сила. Всичко това се постига, когато тази изключително висококачествена формула се комбинира с мощни упражнения във фитнес залата. Съдържанието на продукта е следното: витамин B6; магнезий; цинк; L-алфа-хидроксиизокапроатова киселина; L-допа; L-алфа-кетоизокапроатова киселина.

Последните три съставки са обединени в специален комплекс за сън и мощен растеж. ElixAIR е създаден специално за подобри текстурата на Вашата кожа, както и външният ѝ вид. Освен това този артикул ще Ви осигури здравословна плътност за Вашите кости. Не бива да се подминава изключителната способност на ElixAIR да заздрави и увеличи функционалността на Вашата имунна система.

 

Header_900x450_BlazeX


 Този съвременен продукт ще подобри цялостното Ви когнитивно здраве. Освен това неговата формула предизвиква здравословни нива на кръвта Ви и по-добра циркулация. Приемът му ще нормализира холестерола в тялото Ви и освен това ще предизвика премахване на излишните Ви мазнини. Допаминът в този продукт увеличава HGH нивата Ви и Ви помага да изглеждате тонизирани.

ElixAIR ще засили умствените Ви функции. Освен това този продукт ще подобри Вашите рефлекси. Не е за подминаване способността му да Ви осигури качествен релакс. В неговата мощна формула има съставки, които ще подобрят функционирането на мъжката простата и освен това ще нормализират тестостероновите Ви нива. Този артикул е изцяло натурален и е без странични ефекти.

ElixAIR е решението за физическа мощ и по-добро здраве. Това е една добавка, която със сигурност ще Ви бъде от огромна полза. С нея ще получите здравословен сън и освен това подобрите хормоналните Ви нива. Този продукт не води до пристрастяване и е подходящ за употреба от лица на всякаква възраст и от всеки пол. Помогнете на Вашето тяло да получи нужната подкрепа с ElixAIR!

Начин на употреба: 4 капсули около 60 минути преди сън.

Състав:

elixair-sup-facts

 

5 SAN ElixAIR 120 капсули
Здравейте, поръчката е от бутона КУПИ или поръчайте на тел. 0888 88 0352

Поздрави
FitnesHrani.com
5 SAN ElixAIR 120 капсули
как може да си поръчам този продукт ?
5 SAN ElixAIR 120 капсули
Mnogo sym dowolen ot produkta. Gore6to vi go preporachvam :alien:

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN ElixAIR 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ElixAIR 120 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 86.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359