SAN ElixAIR 120 капсулиSAN ElixAIR 120 капсули1
SAN ElixAIR 120 капсули
86.00 лв
product header
SAN ElixAIR 120 капсулиSAN ElixAIR 120 капсули

SAN ElixAIR

ElixAIR ще увеличи Вашата мускулна маса по възможно най-неповторимия начин. Пригответе се за тотално нарастване на Вашата физическа сила. Всичко това се постига, когато тази изключително висококачествена формула се комбинира с мощни упражнения във фитнес залата. Съдържанието на продукта е следното: витамин B6; магнезий; цинк; L-алфа-хидроксиизокапроатова киселина; L-допа; L-алфа-кетоизокапроатова киселина.

Последните три съставки са обединени в специален комплекс за сън и мощен растеж. ElixAIR е създаден специално за подобри текстурата на Вашата кожа, както и външният ѝ вид. Освен това този артикул ще Ви осигури здравословна плътност за Вашите кости. Не бива да се подминава изключителната способност на ElixAIR да заздрави и увеличи функционалността на Вашата имунна система.

 

Header_900x450_BlazeX


 Този съвременен продукт ще подобри цялостното Ви когнитивно здраве. Освен това неговата формула предизвиква здравословни нива на кръвта Ви и по-добра циркулация. Приемът му ще нормализира холестерола в тялото Ви и освен това ще предизвика премахване на излишните Ви мазнини. Допаминът в този продукт увеличава HGH нивата Ви и Ви помага да изглеждате тонизирани.

ElixAIR ще засили умствените Ви функции. Освен това този продукт ще подобри Вашите рефлекси. Не е за подминаване способността му да Ви осигури качествен релакс. В неговата мощна формула има съставки, които ще подобрят функционирането на мъжката простата и освен това ще нормализират тестостероновите Ви нива. Този артикул е изцяло натурален и е без странични ефекти.

ElixAIR е решението за физическа мощ и по-добро здраве. Това е една добавка, която със сигурност ще Ви бъде от огромна полза. С нея ще получите здравословен сън и освен това подобрите хормоналните Ви нива. Този продукт не води до пристрастяване и е подходящ за употреба от лица на всякаква възраст и от всеки пол. Помогнете на Вашето тяло да получи нужната подкрепа с ElixAIR!

Начин на употреба: 4 капсули около 60 минути преди сън.

Състав:

elixair-sup-facts

 

5 SAN ElixAIR 120 капсули
Здравейте, поръчката е от бутона КУПИ или поръчайте на тел. 0888 88 0352

Поздрави
FitnesHrani.com
5 SAN ElixAIR 120 капсули
как може да си поръчам този продукт ?
5 SAN ElixAIR 120 капсули
Mnogo sym dowolen ot produkta. Gore6to vi go preporachvam :alien:
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN ElixAIR 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ElixAIR 120 капсули
  • Наличност: В наличност
86.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359