EVERBUILD Test Build 90 капсулиEB66341
EVERBUILD Test Build 90 капсули
48.00 лв
product header
EVERBUILD Test Build 90 капсулиEB6634

Test Build от Everbuild е тестостеронов модулатор от ново поколение, който ще ускори мускулния растеж на макс!

Свойства и характеристики на Test Build от Everbuild

  • Спомага за повишаване на мускулния растеж
  • Повишава либидото
  • Енергия и тонус
  • За по-добър фокус и концентрация за силови тренировки
  • Действа в подкрепа на имунитета
  • С добавени растителни екстракти
  • Намалява умората


Test Build от Everbuild е тестостеронов модулатор от ново поколение, който ще ускори мускулния растеж на макс!

В този революционен продукт са добавени съставки като д-аспарагинова киселина, екстракт от коприва, билката трибулус терестрис, екстракт от сминдух и мака, джинджифил и ашваганда.

Според някои разработки по темата, трибулусът може да увеличи в оптимални количества производството на тестостерон, което оказва благотворно влияние върху силата и издръжливостта.
Спомага и за повишаване на мускулния растеж. Ефектът от приема на растението е много сходен до действието на анаболните стероиди, но без отрицателните ефекти на последните.

D-аспарагиновата киселина (D-Aspartic acid) е една от двете форми на аминокиселината аспарагинова киселина. За разлика от L формата обаче, D формата има уникалната способност да увеличава и нивата на тестостерон при мъжете. Научните изследвания около D-Aspartic acid не са много, но за сметка на това показват положителни резултати. Изследванията показват потенциал за до 40% увеличаване нивата на тестостерон.

Сред растителните екстракти в продукта спадат съставки като мака, джинджифил, ашваганда, родиола розеа, сминдух и коприва. 

Мака съдържа изобилие от танини, алкалоиди, сапонини и други ценни компоненти със синергично и силно активно действие. Изсушените корени от мака са източник на витамини и фибри, протеини, минерали, аминокиселини и др. най-важната съставка в мака обаче, е р-метоксибензил изотиоцианат.

Екстрактът от коприва има богато съдържание на биологичнополезни вещества е полезен за сърдечно-съдовата система, подпомага растежа, обмяната на веществата и имунитета. Благоприятства диурезата и оказва благоприятен детоксикиращ ефект. Използва се като общо тонизиращо средство при преумора.

Ползите от джинджифила са разнообразни и той се използва от дълбока древност, особено при гадене и други стомашно-чревни проблеми. Намалява възпалителните процеси в организма и успокоява храносмилането.

Една доза: 3 капсули

Опаковка: 90 капсули

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза дневно

Съставки: витамин Д, цинк, д-аспарагинова киселина, екстракт от коприва, екстракт от билка трибулус терестрис, сминдух - екстракт, мака - екстракт, джинджифил - екстракт, екстракт от ашваганда, родиола розеа - екстракт

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Ашваганда 10 mg
Витамин D 200 IU
Д-аспарагинова киселина 2000 mg
Джинджифил 10 mg
Коприва (лист) 200 mg
Мака 10 mg
Родиола розеа 10 mg
Сминдух (семена) 30 mg
Трибулус терестрис 100 mg
Цинк 7,5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Test Build 90 капсули

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB6634
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка