NOW Boswellia Extract 60 капсулиNOW46131
NOW Boswellia Extract 60 капсули
39.00 лв
product header
NOW Boswellia Extract 60 капсулиNOW4613

Екстракт от босвелия


Той е в стандартизирана форма и има редица възможности за подпомагане на Вашия организъм. Проведените изследвания в продължение на няколко години са доказали, че дървото босвелия, което вирее в Индия, е много ценна билка. Поради тази причина неговият екстракт е съставка в редица продукти.

Boswellia Extract съдържа в себе си 65% киселини от самото дърво. Учените считат, че този продукт е изцяло в състояние да Ви укаже много ползотворен ефект против артрит и други ставни проблеми на Вашия организъм. Също така тази формула има възможност да подейства и при други ситуации. Така например Boswellia Extract следва да е полезен при астма и чревни възпаления.

Артикулът съдържа тритерпеноидни киселини, които са активни компоненти на дървесната смола на Босвелия. Boswellia Extract използва това, за да Ви осигури възможност за увеличаване на силата на противовъзпалителните процеси на тялото Ви. Тестовете показват, че именно тези киселини могат да блокират синтеза на левкотриените. Тези вещества са хормоноподобни и са част от факторите, които предизвикват възпаления.
 

Boswellia Extract помага и за

  • Да възпрепятства проникването на Вашите левкоцити в ставната Ви течност;
  • Редуцира уврежданията над ставния хрущял на тялото Ви;
  • Подкрепи положително мозъка Ви;
  • Намали драстично стреса;
  • Спомогне против притеснение;
  • Смали отоците във Вашия мозък.


Boswellia Extract действа активно и целенасочено. Формулата на този артикул е достатъчно мощна, за да накара доста учени да считат, че тя има възможност при определени ситуации да укаже ефект, който е свързан с намаляването на симптомите, породени от някои видове ракови заболявания. Boswellia Extract е природен продукт и неговата сила идва изцяло от естествени източници.

Начин на употреба: 1 капсула до три пъти на ден с храната.

Състав:

Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Билки
Curcumin Extract (Curcuma longa) (root) (min. 90% standardized extract of turmeric root powder) 100 мг
Turmeric Root Extract (Curcuma longa) 150 мг
Стави и хрущяли
Босвелия екстракт 250 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от босвелия серата 250 mg
Корен от куркума 150 mg
Куркумин 100 mg
5 NOW Boswellia Extract 60 капсули
Това е един прекрасен и натурален продукт, който ми помага да преодолявам най-различни стресови ситуации. Приемайки го, аз се чувствам по-уверена и в същото време съм по-спокойна от всякога. Ако работата или вашето ежедневие е свързано със стресови ситуации, силно Ви препоръчвам употребата на този прекрасен екстракт.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Boswellia Extract 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4613
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка