Haya Omega 3-6-9 200 дражетаHL0031
Haya Omega 3-6-9 200 дражета
45.00 лв
product header
New Haya Omega 3-6-9 200 дражетаHL003

Незаменимите Омега 3-6-9 са най-важните ненаситени мастни киселини. И въпреки разбиранията, че трябва да спазвате хранителен режим беден на мазнини, не трябва да ги изключвате напълно. Може да преустановите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), но задължително трябва да получавате необходимите за тялото ненаситени мазнини (есенциални мастни киселини). Тези така важни ненаситени мастни киселини не се произвеждат от организма, поради което е необходимо да се приемат чрез храната или под формата на хранителна добавка. Може да разчитате на продукта Omega 3-6-9 на Haya Labs.

Ползи от приема на Omega 3-6-9:

  • Повишава имунитета;
  • Стимулира нервната система;
  • Регулира и поддържа хормоналния баланс;
  • Намалява  нивото на холестерола и триглицеридите;
  • Подобрява здравето на сърдечно – съдовата система;
  • Облекчава болката и възпалението при  артритни заболявания.

Омега-3 мастните киселини са известни най-вече с благоприятния ефект върху здравето на сърдечно-съдовата система. Освен това, те са от ключово значение за правилното функциониране на мозъка и нервната система като цяло. Повлияват добре състояния на депресия,трудно запаметяване и концентрация. Омега 6 мастни киселини, се свързват с положителното си въздействие върху възпаленията, болката и защитните сили на организма. Тези мазнини също така подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите.

Омега 9 подобно на омега 3 мастните киселини, се грижат за здравето на сърдечно съдовата система – намаляват риска от атеросклероза и инфаркт. Омега 3, 6 и 9 мастните киселини, които продукта Omega 3-6-9 Ви доставя,  получени от чисти  естествени източници като  масло от пореч, ленено масло и  рибено масло. Omega 3-6-9 Ви осигурява високоефективна и  балансирана комбинация от незаменимите  мастни киселини, в съотношение, максимално ефективно за вашия организъм. Продукта е обогатен с витамин Е, което гарантира пълноценното  усвояване на мастните киселини.

Прием: Приемайте 1 драже, до 3 пъти на ден с храна.

Опаковка: 200 дражета

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Omega 3-6-9 200 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL003
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359