Haya Folic Acid 250 таблеткиHaya Folic Acid 250 таблетки1
Haya Folic Acid 250 таблетки
18.00 лв
product header
Haya Folic Acid 250 таблеткиHaya Folic Acid 250 таблетки

Фолиевата киселина  принадлежи към групата на водноразтворимите витамини, и е от изключително значение за вашето здраве!  Тялото Ви обаче  не може да произвежда фолиева киселина, нито пък може да съхранява запаси от нея за по-дълъг срок от време. Естествената фолиева киселина, която си набавяте чрез храната, е нестабилна и губи своята активност по време на термична обработка или поставена в условия на стайна температура. Затова е много важно да си я набавяте  ежедневно,  под формата на хранителна добавка. Точно такава е и Folic Acid на Haya Labs.

Приемът на този продукт спомага за:

  • Подобряване качеството на кръвта
  • Предпазване от анемия
  • Спомагане функцията на сърцето
  • Стимулиране клетъчния растеж


Фолиевата киселина спомага за поддържане нормалното  функциониране на сърдечно-съдовата система и значително укрепва сърцето. Тя подобрява качеството на кръвта, тъй като взема активно участие  в производството на кръвни клетки. Освен това, фолиевата киселина  играе важна роля в усвояването на останалите витамини от група В и по-специално на витамин В12, който е важна част от кръвотворната функция на организма. Благодарение на тази способност, фолиевата киселина предпазва от анемии. Тя също така оказва  благоприятно въздействие върху депресията. Фолиевата киселина е и чудесно средство за справяне с умората, защото осигурява енергия на тялото.

Това са много важни функции без съмнение, но фолиевата киселина е ценена, и заради друго нейно свойство – тя съдейства за нормалното протичане на бременността и намалява риска от развитие на  вродени дефекти на невралната тръба на плода - Spina bifida. Ето защо, ако сте жена която планира бременност, или пък сте вече бременна, трябва да обмислите приема на Folic Acid, защото фолиевата киселина която ще Ви осигури, ще спомогне  за правилния растеж на клетките и развитието на ембриона.

Начин на употреба: По една таблетка дневно с храната.

Състав:

Folic_Acid_800mcg_250tabs_facts

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 250
Съставки
Фолиева киселина 800 mcg
5 Haya Folic Acid 250 таблетки
Продукта, под който сте коментирали - не е протеин. Това е Фолиева киселина.
5 Haya Folic Acid 250 таблетки
ot kolko godini moje ?
5 Haya Folic Acid 250 таблетки
kolko godishen moje da izpolzva toq protein ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Folic Acid 250 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Folic Acid 250 таблетки
  • Наличност: В наличност
18.00 лв
Бърза поръчка