IronFlex Tribulus Maximus 1500мг 90 таблеткиIF0041
IronFlex Tribulus Maximus 1500мг 90 таблетки
34.99 лв
product header
IronFlex Tribulus Maximus 1500мг 90 таблеткиIF004

Ironflex Tribulus Maximus е хранителна добавка, която съдържа уникалните 1 500 мг Tribulus terrestris в една таблетка. IIronflex Tribulus Maximus е естествена билкова алтернатива на синтетичните анаболни хормони. Повишените нива на тестостерон стимулират синтеза на протеини и осигуряват положителен азотен баланс. Общият благоприятен ефект за спортистите - това е нарастването на мускулните клетки и увеличаването на мускулната сила, както и по-бързата регенерация и възстановяване.

Ironflex Tribulus Maximus се състои от 100% естествени компоненти и това означава, че можете да го използвате без притеснения за странични ефекти в периоди на интензивна физическа активност. Продуктът е идеален за хора, които искат да повишат собственото си либидо и да отстранят сексуалната дисфункция.

  • Подобрява либидото: Трибулусът се използва традиционно за подобряване на сексуалната функция и либидото както при мъжете, така и при жените.
  • Поддържа мъжката репродуктивна здравина: Този вид трибулус често се свързва с подобряването на сперматозоидната мобилност и качество.
  • Подпомага мускулния растеж: Трибулусът се използва от спортисти и бодибилдъри като добавка, която може да помогне за по-добър мускулен растеж и възстановяване след тренировки.
  • Укрепва имунната система: Този растителен екстракт може да подпомогне имунната система и да увеличи общото усещане за здраве.

Прием: 1 таблетка Tribulus terrestris веднъж дневно преди сън.

Опаковка: 90 таблетки

Напишете отзив
    Лош           Добър

IronFlex Tribulus Maximus 1500мг 90 таблетки

  • Производител: IronFlex
  • Код на продукта: IF004
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка