VemoHerb Ecdysterone 90 капсулиVemoHerb Ecdysterone 90 капсули1
VemoHerb Ecdysterone 90 капсули
69.00 лв
product header
VemoHerb Ecdysterone 90 капсулиVemoHerb Ecdysterone 90 капсули

Всеки бодибилдър или спортист, желае да постигне физическа и психическа устойчивост, но без отрицателните ефекти на синтетичните стимуланти. Ако и Вие искате това, но търсите най – доброто за себе си, опитайте продукта Ecdysterone (Екдистерон) на фирмата Vemoherb, който съдържа 95 % бета екдистерон,  изолиран  от растението Leuzeae carthamoides. Тази добавка е подходяща  при интензивни  физически и психически натоварвания, например при спортистите, за премахване  на невроза при изтощение, за повишаване устойчивостта на организма към претоварвания, при бърза уморяемост,  и за възстановяване на организма  след травми и  заболявания.

Какво получавате с  Екдистерон на Vemoherb?

  • Повишен протеинов синтез в мускулите
  • Повече гликогенови запаси
  • Експлозивен растеж на мускулите
  • Засилен синтез на тестостерон и хормона на растежа
  • Повече сила и издържливост
  • По – качествени и интензивни тренировки
  • Засилване на метаболизма и изгарянето на излишните мазнини


Екдистеронът е натурален анаболен агент,  който е напълно легален  и стимулира по естествен начин анаболните процеси в тялото. Той повишава чистата  мускулна маса, като едновременно с това  намалява  телесните мазнини. Екдистеронът  повишава  мускулната производителност и намалява умората. Също така, той е  в състояние да увеличи  драстично задържането на азота. Именно тази способност спомага  за натрупване на чиста мускулна маса. Колкото по-дълго се задържи положителния  азотен баланс, толкова повече протеини ще  се включват в мускулния синтез.

Екдистеронът  притежава и друга важна способност – той стимулира естественото производство на тестостерон в организма, което пък води до подобряване на общата сексуална функция и либидото. Освен че стимулира производството на протеини,екдистеронът  влияе благотворно  върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини. Също така,  спомага  за синтеза на гликогена, поддържайки неговите запаси в мускулите.  Екдистерон на Vemoherb  е безвреден и безопасен за употреба продукт, който е подходящ за прием  преди, по време и след силови натоварвания.

Начин на употреба: Приемайте от 2 до 4 капсули от продукта на ден.

Състав:
екдистерон

Дозировка
Доза 2 до 4 капсули
Съставки
Бета екдистерон 245 mg (1 капсула)
Магнезиев стеарат 5 mg
5 VemoHerb Ecdysterone 90 капсули
Значително повиших издръжливостта си с приема на този продукт и цената не е чак толкова висока, защото качеството е много добро.
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Ecdysterone 90 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Ecdysterone 90 капсули
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
Бърза поръчка