Haya African Mango 60 капсулиHL9551
Haya African Mango 60 капсули
33.00 лв
product header
Haya African Mango 60 капсулиHL955

Процентът на хората с наднормено тегло в световен мащаб, продължава непрекъснато да се увеличава, особено в развитите страни. Наднорменото тегло е един от водещите рискови фактори при развитието на хронични заболявания като диабет, сърдечни болести, рак и остеоартрит. Последната новост в отслабването е  африканското манго. Става ясно, че този уникален плод, и по – точно екстракта от семената му, има способността да изгаря излишните мазнини, да ускорява метаболизма и да поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.

В семената на африканското манго се съдържа  високо количество разтворими фибри и полезни мазнини, увеличаващи се в пъти при извличането на екстракта. Екстрактът има доказани свойства за понижаване на нивата на холестерол и увеличаване на липопротеините с ниска плътност, както и за здравословната загуба на тегло. African Mango на Haya Labs е продукт  с екстракт от африканско манко, който подпомага загубата на тегло, намалява вредния холестерол и регулира обмяната на веществата.

Действие на African Mango: 

  • Повишава скоростта на метаболизма
  • Съдейства за изгарянето на излишните мазнини
  • Намалява вредния холестерол
  • Потиска апетита
  • Предпазва сърдечно-съдовата система


Африканското манго  спомага за изгарянето на излишните телесни мазнини, като повишава  нивото и стимулира  действието на хормона лептин. Лептинът участва в разпада на адипоцитите в мастните клетки и подава сигнали по мозъка, че тялото няма нужда от повече храна – това го прави изключително важен за отслабването. Също така, африканското манго успешно контролира  абсорбирането на въглехидратите, като по този начин редуцира теглото. Усвояването на въглехидратите се извършва  от ензима амилаза, а африканското манго ограничава   абсорбирането на въглехидратите чрез амилазата, т.е. приемът на въглехидрати вече няма да води до складиране на излишни мазнини.

Разбира се, ключът към  ефективното и трайно отслабване е намаляване на мазнините, скрадирани  по различни части на тялото. Африканското манго притежава способността да инхибира  действието на ензима глицерол-3-фосфат дехидрогеназа. Този ензим спомага  превръщането на глюкозата в триглицериди, при което се повишава  броя на мастните клетки в организма. Именно чрез  блокирането на глицерол-3-фосфат дехидрогеназата, африканското манго намалява и изгаря излишните мазнини. African Mango  е продукт, който може да Ви помогне да намалите здравословно теглото си за продължителен период от време.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

haya-labs-african-mango-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Африканско манго 350 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya African Mango 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL955
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка