SAN Alcar Powder 87 грSAN Alcar Powder 87 гр1
SAN Alcar Powder 87 гр
49.00 лв
product header
SAN Alcar Powder 87 грSAN Alcar Powder 87 гр

Един от най-добрите начини за увеличаване на резултатите от тренировките е, чрез допълване диетата Ви с натурален продукт, който ще Ви помогне да ускорите метаболизма си, и ще подпомогне  възстановяването на  мускулите след тренировка. Наскоро на пазара се появиха  добавки, произведени  от аминокиселината Acetyl L-Carnitine. Тя  е модифицирана аминокиселина, която поддържа производството на  енергия на клетъчно ниво, като подпомага транспортирането на мазнините в митохондриите, където последните  се окисляват  и се превръщат  в енергия за клетката. Alcar Powder на SAN е точно такава добавка, която е подходяща както за спортисти, така и за тези търсещи помощ в редуцирането на излишните килограми.

alcar_750 ad

Основни характеристики на Alcar Powder:

 

  • Съдейства за транспортирането на мазнините
  • Повишава енергийния баланс
  • Подобрява представянето по време на тренировка
  • Подпомага бързото възстановяване
  • Подобрява умствената дейност и фокуса
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система


Acetyl L Carnitine е лесноусвоима  формата на аминокиселината  L- Carnitine, която помага за поддържане на здрав  клетъчен  метаболизъм, високи  енергийни нива,  и подкрепя мозчната дейност.  Допълнителния прием на Acetyl  L- Carnitine чрез  Alcar Powder,  може да направи всяка ниско калорична  диета  по-лесно поносима и изпълнима, като намалява чувството на глад и слабост.  Този продукт  също така може да увеличи енергията и активността на  хората със застойна сърдечна болест.  Едно  от най-големите предимства на Alcar Powder  е, че не съдържа изкуствени аромати, подсладители и съставки, които обикновено съдържат  другите подобни  добавки. Alcar Powder съдържа само 100% фармацевтично чист, висококачествен  Acetyl L-Carnitine, без никакви други  допълнителни пълнители, от които просто не се нуждаете. Ако търсите наистина чиста и ефективна добавка от тази категория, то Alcar Powder е точно такава.

Знаете, че ако наистина искате да извлечете максимума от вашето тяло и ум, тогава ще Ви  трябва нещо повече от интензивни тренировки и хранителен режим.  Добавка като Alcar Powder,  не само ще Ви помогне да метаболизирате   мазнините по-ефективно , но и ще Ви даде повече енергия, и ще съдейства  при сърдечни проблеми. За да се представяте максимално добре в залата, важен е и ума.  Alcar Powder  подобрява  функциите на мозъка, като Ви прави по – концентрирани по време на тренировка . Това е цялостен продукт, който ще Ви помогне да увеличите резултатите от вашата тренировка и да поддържате ума си по-съсредоточени, и  в същото време да изгаряте излишните мазнини. Това  прави Alcar Powder идеален за фитнес ентусиастите и атлетите които тренират интензивно, както и за всеки, който се опитва да смъкне излишните килограми.

Употреба: 1-2 мерни лъжички от продукта преди тренировка

Състав:

SAN_ALCAR_700_LABEL

Дозировка
Доза 1-2 мерни лъжички
Дози в опаковка 125
Съставки
Ацетил Л-карнитин 700 mg
4 SAN Alcar Powder 87 гр
Много е силно незнам аз ли пия повече или то си е така.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Alcar Powder 87 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Alcar Powder 87 гр
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
Бърза поръчка