NOW Betaine HCL 120 капсулиNOW29381
NOW Betaine HCL 120 капсули
52.00 лв
product header
NOW Betaine HCL 120 капсулиNOW2938

Бетаин хидрохлорид


Betain HCL от NOW Foods с Пепсин (Pepsin) е формулиран за максимална ефективност и комбинира Бетаин Хидрохлорид с Пепсин. Пепсин е ензимът, от който тялото се нуждае за да разгради необходите белтъчини, които впоследствие да бъдат усвоени пълноценно. Той не може да функционира самостоятелно. Когато попадне в стомаха, той си взаимодейства със солната киселина, която го активира и той започва да изпълнява своите функции.

Betaine HCl съдържа необходимия за добро храносмилане ензим Пепсин и солна киселина, която го активира за добро храносмилане. Тази комбинация e капсулована за незабавно освобождаване и е отлично допълнение към всеки хранителен режим.

Начин на прием: Една капсула непосредствено преди хранене.

Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 120 -
Ензими  
Бетаин (Betaine HCL) 648  mg -
Пепсинови ензими (Pepsin Enzymes) 150  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Бетаин 648 mg
Пепсинови ензими 150 mg
5 NOW Betaine HCL 120 капсули
Привет, винаги има полза от допълнителни ензими, особено при завишен протеинов прием. Усвояването на повече хранителни вещества чрез допълнително ензими означава повече мускулна маса и по-добро възстановяване. Храносмилателните ензими приемани като добавка ПОДПОМАГАТ, а не подтискат естественият механизъм. Приемането на допълнително ензими като добавка, не влияе върху нормалният храносмилателен процес и след прекратяване на приема не настъпват промени в нормалният процес на храносмилане.
5 NOW Betaine HCL 120 капсули
При положение че съм на 25 години,тежа 92кг. и приемам около 220 гр. белтъчини(с протеиновата пудра стават около 260гр) и горе-долу толкова въглехидрати разпределени в 6 приема от които има прием от 30 до 60 гр на хранене имам ли нужда от подобен продукт?Знам че това е много относително,затова искам поне да попитам това над нормата ли е,дали ако взема този продукт ще си осигуря цялостно усвояване на белтъчините и след като го спра и организма ми е свикнал да получава помощ при усвояването на храната от тези капсули трудно ли ще му е без тях,нормализира ли се храносмилателния процес и има ли други проблеми свързани с приема на този продукт?Интересува ме най-вече като съм толкова млад и вземам такива ензими след като ги спра храносмилането ми ще се възстанови ли напълно до степен както си е било преди и ако "да" бързо ли става.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Betaine HCL 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2938
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
Бърза поръчка