EFX Kre Alkalyn 120 капсулиkrealkalyn 3000 1201
EFX Kre Alkalyn 120 капсули
67.00 лв
product header
EFX Kre Alkalyn 120 капсулиkrealkalyn 3000 120

КРЕ-АЛКАЛИН е омекотен креатин,който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин.Последните иследвания доказват,че едва няколко секунди след поемането на креатин монохидрат по-голямата част от него се отделя с урината.Благодарение на специалната система за контрол на рН, омекотеният креатин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен,отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми.

Само нашият Кре-Алкалин в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки:

1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ - не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX.

И сега, решихте ли се вече да изоставите страничните ефекти на "old school" креатин-моно? Готови ли сте вече да имате желаното тяло, без да е подуто или подпухнало?!!

All American EFX - Хранителни добавки от ново поколение!

Eдна опаковка стига за повече от 2 месеца употреба!
Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички
Без нужда от почивка
Без зареждащи фази
Без нужда от шейкър или вода за да се приема
Изключително ниска и потентна доза - 1.5 грама до 3.0 - край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!
Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина

Kre-Alkalyn е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, монохидрата се превръща в креатинин, а доста  голяма част от него се отделя с урината. Продукта Kre-Alkalyn ще Ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, Вие ще получите до 99% усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!

Продукта Kre-Alkalyn има още няколко предимства. Креатина който Ви осигурява няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния Ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин. С Kre-AlkalynВие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Това е един страхотно добър продукт, който бързо добива популярност, и това не е случайно!

 
Начин на употреба : 1-2 капсули 30 минути пред физическо натоварване.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Кре-Алкалин 1.5 g
5 EFX Kre Alkalyn 120 капсули
Не очаквах да има чак толкова по-добър ефект от останалите видове креатин! Препоръчвам го!
5 EFX Kre Alkalyn 120 капсули
Наистина действа много добре кре алкалина, напомпвам се много добре!
5 EFX Kre Alkalyn 120 капсули
Много добър креалкалин, напомпвам се здраво на тренировката и имам повече издръжливост.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EFX Kre Alkalyn 120 капсули

  • Производител: All American EFX
  • Код на продукта: krealkalyn 3000 120
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
Бърза поръчка