Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсулиNutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули1
Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули
66.00 лв
product header
Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсулиNutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули

Креатинът е може би най-популярната спортна добавка, и не без основателна причина -той  работи изключително добре. Той  Ви позволява да направите повече повторения и да тренирате по-дълго време, което води до по-добри спортни постижения, и повече чиста мускулна маса. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Продукта KRE-ALKALYN 1500 на Nutrend е съвременна патентована форма на креатин с отлична стабилност и усвояване от организма. Доставя 1500 мг креатин в доза. Продукта е подходящ за спортисти, които се стремят към увеличаване на мускулния обем и сила.

 Характеристики на продукта:

  • Доставя 1500 мг креатин на доза
  • Осигурява повече енергия на  тялото
  • Висока стабилност и ефективност, благодарение на алкалното Ph (12)
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава растежа на мускулите

Креатинът е естествена  аминокиселина  в тялото Ви, която се  синтезира в черния  дроб, бъбреците и панкреаса. Според  изследванията, 95%  от креатина в  тялото,  се намира в скелетната мускулатура. Най-честата причина, поради която един атлет започва  да  вземе креатин като добавка, е желанието и стремежа за подобряване на  спортните постижения по време на тренировка.  Вашето тялото  преобразува съхранения в него креатин, в креатин фосфат или фосфокреатин и го съхранява в мускулите Ви. Докато мускулите са в покой, нормалното  аеробно  дишането им дава енергия. Те не изискват много креатин фосфат за енергия, тъй като в този момент  произвеждат повече от него, отколкото   използват.

От друга страна, когато мускулите ви са активни, те се нуждаят от повече ATФ за енергия, и  започнат да използват за тази цел съхранения  креатин фосфат.Въпреки това, те не са в състояние да произвежда достатъчно допълнително ATФ. В отговор на нарасналата необходимост, производството на ATФ се повишава, но не без помощта на допълнително приетия креатин. Когато го приемете креатина  се превръща в креатин фосфат и при възникнала нужда от допълнителна енергия, той отдава фосфатна молекула, за да се получи АТФ-енергията от която се нуждаете когато тренирате.

Допълнителния прием на  креатин, чрез продукта KRE-ALKALYN 1500,  повишава общата енергия на организма, като по този начин  подобрява значително представянето Ви по време на тренировка. Интензивните упражнения може да доведат до мускулни болки, поради което на вашите мускули ще им е нужно повече време за възстановяване.  Креатина, който приемате с KRE-ALKALYN 1500, може значително да подобри и ускори мускулното възстановяване.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули около 45-60 минути преди тренировката. Възможно е да приемате 1 капсула преди и 1 капсула веднага след тренировка. Максимален дневен прием 2 капсули. Приемайте редовно в продължение на 4 седмици, след което направете почивка за 4-6 седмици.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:
nutrend-kre-alkalyn-1500-120-caps2

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Енергийна стойност 8,5 kcal
Креатин монохидрат 750 mg
Протеини 0,1 g
5 Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули
Това е май-добрият креатин който съм пил. Сега имам сила да се набирам. Чувството за сила и лекота е чудесно. ИЗпълнявам набиранията толкова чисто 8 пъти, а преди това се мъчех на три набирания. Препоръчвам в началото да ползвате лента за набирания. Тя позволява да научите как да изпълнявате правилно набирането.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend KRE-ALKALYN 1500 120 капсули
  • Наличност: В наличност
66.00 лв
Бърза поръчка