Olimp Kre Alkalyn 2500 120 капсулиOlimp Kre Alkalyn 2500 120 капсули1
Olimp Kre Alkalyn 2500 120 капсули
122.00 лв
product header
Olimp Kre Alkalyn 2500 120 капсулиOlimp Kre Alkalyn 2500 120 капсули

Всички сте чували, а може би и ползвали креатинови добавки. Колкото и да сте доволни от своята добавка с креатин, сега е момента да опитате нещо ново и още по – ефективно. Kre-Alkalyn на Olimp Laboratories e креатинова хранителна добавка, подходяща  за хора от всички възрасти. В този продукт, обикновения креатин  монохидрат е  заменен с буфериран и омекотен  креатин монохидрат. Той е с висока биодостъпност, защото не се разлага  под въздействието на киселата  стомашна среда, а навлиза в кръвта в пълната си цялост. В сравнение с креатин монохидрат, креатина в  Kre-Alkalyn не предизвиква странични ефекти като стомашно разстройство, задържане на вода в тъканите, или пък  мускулни спазми.

Kre-Alkalyn има следните предимства

 • Не разполага със  зареждащи фази
 • Има почти 100% усвояване
 • Няма да доведе до проблеми с храносмилателната система, като подуване на корема, и т.н.
 • Спомага за нарастване на мускулната маса
 • Не може да се преобразува в креатинин
 • Осигурява високи дози креатин в една доза
 • Подкрепя мускулната сила
 • Повишава издържливостта

Kre-Alkalyn Ви осигурява  оптимално стабилна форма на креатина. Продукта е  насочен, към постигане на максимални резултати с минимален разход на дози от лекарството. Специалната технология на синтеза, с използването на "буферни" агенти, постига  рН ≥ 12 на продукта, което улеснява възможно най-бързо доставяне на креатин в мускулите, и поддържа целостта на неговата структура. Kre-Alkalyn  е подкрепен с редица научни изследвания, проведени в лабораторията на фирмата производител. Резултатите показват, че за само 2 дни употреба, Kre-Alkalyn значително повишава концентрацията на креатин в мускулите на един спортист. Освен това, този продукт  има буферен ефект  върху  млечната киселина, благодарение на което намалява умората.

Добавката  Kre-Alkalyn  се използва главно за увеличаване на издръжливостта и силата, както и степента  на мускулен  растеж по време на процеса на тренировки, както и в периода на почивка и възстановяване на мускулите. Kre-Alkalyn  се приема не само заради това, а и защото повишава енергията, което е от полза за хората извършвайки физически труд.подготовка за конкуренцията и сушене (разработване на освобождаване) мускули. Когато включите в диетата на Kre-Alkalyn,  е необходимо да  приемате  прости въглехидрати,  за по-добро усвояване на продукта.  Kre-Alkalyn е креатиновата добавка, която ще Ви  осигури  най-добрите  резултати, и  причините за това са няколко:съдържа висока доза патентован стабилен и омекотен креатин във всяка доза, креатина в продукта не се превръща в креатинин.

Начин на употреба: В тренировъчни дни: Приемайте 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули преди тренировка. В не-тренировъчни дни: Приемайте 1-2 капсули преди закуска.

Състав:
olimp-kre-alkalyn2500-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Буфериран креатин монохидрат 1250 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Kre Alkalyn 2500 120 капсули

 • Производител: Olimp
 • Код на продукта: Olimp Kre Alkalyn 2500 120 капсули
 • Наличност: В наличност
122.00 лв
Бърза поръчка