Pure Nutrition Pure Whey 2272 грPN45521
Pure Nutrition Pure Whey 2272 гр
145.00 лв
product header
Pure Nutrition Pure Whey 2272 грPN4552

100% Pure Whey от марката Pure Nutrition е еталон за качество. Този качествен протеин съдържа над 5 гр Глутамин в доза и най-бързият протеин - хидролизат. Освен глутамин са добавени и най-важните аминокиселини - BCAA, които ще дадат бърз и мощен анаболен ефект на вашата физика. 100% Pure Whey е инстантен протеин с изключително ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Когато избирате своят протеин, бъдете сигурен, че той не съдържа много въглехидрати - те не са ви нужни.

Pure Whey е суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат, като в състава преобладава изолата. Суроватъчният изолат е най-пречистената, бързоусвоима и скъпа форма на суроватъчния протеин, която се предлага на пазара. Дори нещо повече, за да е напълно съвършен в покриването на нуждите на атлета, Pure Whey е зареден и със суроватъчен протеин хидролизат (суроватъчни пептиди).

Хидролизацията разкъсва пептидните връзки на протеина в по-малки частици, които се усвояват по-бързо от аминокиселините в свободна форма и позволяват на тялото качествено възстановяване.Pure Whey е с добавени допълнително глутамин и BCAA, които играят значителна роля във възстановяването и растежа на мускулните влакна, като в същото време предпазват мускулната тъкан от разграждане.

Във всяка една доза Pure Whey може да разчитате на 100% качествен суроватъчен бленд и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати. Ние не искаме да давате парите си за протеини, които са пълни с ненужно количество захар, лактоза или излишни мазнини и други съставки, чиято минимална дозировка не би дала желания резултат.

Pure Whey съдържа това от което се нуждаете - чист, качествен суроватъчен протеин, който да оптимизира следтренировъчното възстановяване и да запълни липсите във всяка диета.

Pure Wheyе с инстантно разтваряне, което означава, че се разтваря съвсем лесно и бързо в шейкър или чаша. И за да бъде напълно пълноценен протеина, който ще е в основата на вашата диета за покачване на мускулна маса, Pure Nutrition ви предлагат Pure Whey в няколко невероятни вкуса, които могат да разтърсят и най-смелите ви очаквания за вкус и аромат, оставяйки ви единственото приятното задоволство останало след поредният протеинов шейк.

Разфасовка: 2272 гр

Употреба: 1 доза сутрин, преди и след тренировка. По желание може да приемате и 1 доза преди сън.

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 76
Съставки
Въглехидрати 2 g
Захари 1.5 g
Калории 116 kcal
Мазнини 1.5 g
Наситени мазнини 1.5 g
Протеини 24 g
5 Pure Nutrition Pure Whey 2272 гр
Употребявам продукта от няколко месеца насам и определено ме засища и възстановява много добре .
5 Pure Nutrition Pure Whey 2272 гр
Да, овкусен е, има избор на вкусове от бутона КУПИ.
5 Pure Nutrition Pure Whey 2272 гр
овкусен ли е ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Nutrition Pure Whey 2272 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN4552
  • Наличност: В наличност
145.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка