АХ Super Size 175 грАХ Super Size 175 гр1
АХ Super Size 175 гр
65.00 лв
product header
АХ Super Size 175 грАХ Super Size 175 гр

Много бодибилдъри разчитат на предтренировъчните добавки, за да получат повече енергия, концентрация, издържливост и мощ. Благодарение на тези продукти, Вие можете да имате по-дълги и интензивни тренировки, и съответно да постигате по-големи резултати. Повечето такива добавки обещават несравним енергиен прилив и мощно напомпване, но всъщност използват едни и същи съставки, към които тялото Ви привиква. Така, “прескачайки“ от добавка на добавка, Вие всъщност не получавате кой знае какви ползи, а само си давате парите. Представяме Ви един напълно различен предтренировъчен продукт, който дори се смята за най – добрия такъв на пазара. Това е Super Size на АХ!

Какво можете да очаквате от приема на Super Size?

  • Изобилие от енергия
  • Много по-добра концентрация
  • Цели 8 часа мускулно напомпване
  • Повишена мускулна сила
  • Повече издържливост
  • Максимален мускулен растеж


Super Size е най-качествения предтренировачен продукт, който можете да откриете на пазара. Той е в състояние да Ви снабди с неизпитвана до този момент енергия, а също така помага за поддържането на по-добра концентрация в залата. Super Size осигурява невероятно напомпване и Ви държи ви напомпани цели 8 часа. Този продукт гарантира нечовешка сила и мускулна маса!  Super Size ще Ви даде всичко това, без да използва едни и същи съставки, както в другите такива продукти. В тази формула можете да откриете два нови мощни стимуланта, а любителите на кофеина също няма да бъдат разочаровани!

Да, с Super Size ще получите супер прилив на енергия, но това не е онази обичайна кофеинова енергия, която сте свикнали да получавате от други предтренировъчни продукти. Тъй като е иновативен продукт,  Super Size Ви осигурява  напълно нов вид енергия ...  чиста, експлозивна енергия, която ще Ви помогне да сте непрекъснато в движение, а заедно с това да можете да се възстановявате напълно. Тази формула съдържа Luecine Nitrate. Тук, доказано ефективната, изграждаща мускулите аминокиселина Левцин, е свързана с мощен прекусор на азотния оксид, наречен нитрат. Всяка мерителна лъжица от продукта, доставя това мощно нитратно съединение, което разширява кръвоносните съдове, изпълвайки мускулите Ви с кръв.

Luecine Nitrate може да Ви осигури невероятни мускулни помпи, които ще продължат цели 8 часа! Левцина също така се бори и с катаболния разпад, а заедно с нитрата подпомагат доставката на кислород и други жизненоважни хранителни вещества до мускулите Ви , така че те да могат да растат и да се ремонтират. Super Size е уникален предтренировъчен продукт, разработен специално за бодибилдъри и атлети , които искат правилно дозирани стимуланти, комбинирани с доказани съставки за изгражданена мускулите. Съставките в този продукт максимизират нивата на енергия по време на тренировка и предотвратяват увреждането на мускулите, и настъпването на  умора.

Начин на употреба: Смесете 1-3 лъжици с 200-300 мл вода и приемайте 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 175 грама

Състав:

ax-super-size-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

АХ Super Size 175 гр

  • Код на продукта: АХ Super Size 175 гр
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
Бърза поръчка