Olimp Amok 60 капсулиOlimp Amok 60 капсули1
Olimp Amok 60 капсули
29.00 лв
product header
Olimp Amok 60 капсулиOlimp Amok 60 капсули

За всеки трениращ бодибилдър или спортист, са важни издържливостта, концентрацията и силата. Ако тези три фактора са налице, и са достатъчно силни, може да се получи една наистина ефективна тренировка, с перфектни резултати. Можете да подобрите вашите сила фокус и издържливост, чрез добавката Amok на Olimp Laboratories. Този продукт е истински “убиец“, създаден  за да ви даде изключително висока мотивация и издържливост, която се изразява чрез дива ярост и изгаряща  вълна от енергия, нахлуваща в  тялото Ви, и продължаваща   през цялата тренировка. Amok  е уникална смесица от прецизно селектирани количества бета-аланин, L-тирозин и таурин, допълнени с част от 1,3,7-trimethylxantine и женшен.

Ползи от приема на Amok:

  • Повече енергия
  • По – голяма издържливост
  • Чудовищна мускулна сила
  • Невероятни  фокус и концентрация
  • Убийствени тренировки
  • Повече мускули и бързо възстановяване

Таурин в състава на Amok, помага да се съсредоточите по – добре по време на тренировката.  Таурин съществува в много висока концентрация в мозъка и играе невромодулаторна  роля в тази област. Таурин променя действията на инхибиторни невротрансмитери, което е  механизъм за повишаване на вниманието. Таурин повишава силата на мускулите, а също така увеличава  обема на мускулните  клетки. Като цяло, за таурин може да се каже, че притежава антикатаболни свойства. Във формулата на Amok присъства и аминокиселината  L-тирозин , която подобрява концентрацията и паметта. L-тирозин  насърчава способността  на мозъка да се съсредоточи по-добре при изпълнение на различни тежки упражнения.  Спортистите  и културистите  вземат L-тирозин  за подобряване на  настроението и повишаване на мотивацията.

Едно  от най-важните приложения на тази аминокиселина, е способността й да  намалява умората в тялото по време на интензивна тренировка или друго тежко физическо натоварване. Може да разчитате, че   L-тирозин  ще Ви помогне  да се възстановите  по-бързо от умората,  и да се отпуснете. Amok съдържа в състава си и бета аланин. Той е високо ценен в света на бодибилдинга, защото  намалява мускулната умора, което позволява на мускулите извършват  повече работа, (да изпълняват повече повторения), което стимулира и  увеличава мускулния  растеж. Невероятните  съставки  на  Amok също така са допълнени, с добре балансирана  смес от витамини и минерали, които обуславят стабилността на енергийните процеси,  протичащи в тялото Ви, по време на изключително физическо напрежение.

Начин на употреба: При по - малко от 70 кг телесно тегло, приемайте  1 капсула около 30 минути преди физическа активност, а при  тегло над 70 кг, вземайте по 2 капсули около 30 минути преди планираната  физическа дейност.

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Panax женшен (корен) 200 mg
Бета Аланин 350 mg
Витамин В6 3,5 mg
Енергийна стойност 9 kcal
Кофеин 300 mg
Л-тирозин 500 mg
Магнезий 150 mg
Мазнини <0,02 g
Протеини 2,2 g
Таурин 550 mg
5 Olimp Amok 60 капсули
Раничко е все още за подобни продукти.
5 Olimp Amok 60 капсули
А можели да се ползва от 12 годишен? :dizzy:
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Amok 60 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Amok 60 капсули
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка