100% L-Glutamine Biotech 500 грBT2801
100% L-Glutamine Biotech 500 гр
62.00 лв
product header
100% L-Glutamine Biotech 500 грBT280

Глутаминът е жизненоважна аминокиселина, наличието на която  в организма, е от решаващо значение. Ако бъде допуснат дефицит на тази важна аминокиселина, тялото ще страда  от лошо възстановяване, бърза умора,  и отслабена имунна система. Това, което е доста обезпокояващо е, че този дефицит е напълно възможен, тъй като глутаминът е най-богата аминокиселина в организма, и нуждата от нея силно нараства, когато тренирате интензивно всеки ден, или сте подложени на физическо натоварване. Най-доброто решение е, допълнителният прием на л-глутамин. L-Glutamine на Biotech USA е хранителна добавка, осигуряваща висококачествен и чист глутамин.

u0-neu-d3-299574257d0c4386862f1a7432eccdfd^pimgpsh_fullsize_distr


Действие на продукта:

 

  • Подпомага възстановяването  и мускулния  растеж
  • Повишава производството на естествените хормони
  • Стимулира имунната система
  • Увеличава вътреклетъчния азотен баланс
  • Неутрализира амоняка
  • Подпомага функциите на нервната система
  • Намалява  умората и повишава издръжливостта


Нормалната  концентрация на л-глутамин  в здрав човек, е  около 100 000 мг което го прави най-богата аминокиселина в организма. Глутаминът е произведен и съхраняван главно в мускулите. Той  е най-важната аминокиселина  в мускулната тъкан. Съхранява органичен азот, като допринася за положителен азотен баланс.  Л-глутамин  разпределя амино групи за трансаминиране, и в крайна сметка повишава  синтеза на мускулния протеин. Глутаминът представлява над 60% от свободните  аминокиселини в  мускулните клетки, и над 20% от аминокиселините, открити в тялото. Ползите от допълнителния  прием на Л- глутамин  са огромни. Тази аминокиселина  работи за производството на глутатион и е един от най-мощните източници на енергия в организма.

Ако изпитвате постоянна умора, повтарящи  се боледувания, и загуба на умствено фокусиране, продукта L-Glutamine е много подходящ за Вас! По време на интензивна тренировка, нивата на глутамин са силно изчерпани в тялото Ви, което намалява силата, издръжливостта,  и възстановяването. Това може да се поправи, с приема на L-Glutamine!  Глутаминът играе ключова роля в протеиновия синтез. Изследвания са показали, че глутамина  може да минимизира разграждането  на мускулите, вследствие на катаболните процеси. Глутаминът също така увеличава способността на тялото Ви, да произвежда  човешкия  растежен хормон, който помага за метаболизма на мазнините в тялото и подпомага  растежа на нова мускулна маса.

Антикатаболните способности на  глутамина, предотвратяват разграждането на мускулите Ви. Това е особено полезно за хора, които спазват диета.  Глутаминът е необходим  на тялото Ви, за оптимално функциониране. Освен вашите мускули, и имунната Ви  система също се нуждае от глутамин, и когато неговите нива се изчерпват, спортистите стават по-податливи на инфекции и болести. Приемът на L-Glutamine подпомага изграждането на мускулите Ви, предпазва ги от разпадане, и стимулира поддържането на положителен азотен баланс!

Начин на употреба: Приемайте една доза (5 g) преди и една след тренировка.

Разфасовка: 500 грама

 

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Калории 20 kcal
Л-глутамин 5 g
Протеини 5 g
5 100% L-Glutamine Biotech 500 гр
Пия го в съчетание със Креатин на същата марка и ефекта е забележим. Качих 7 килограма за един месец,а имам още малко креатин и глутамин, надявам се да кача още 1-2 кила.
Напишете отзив
    Лош           Добър

100% L-Glutamine Biotech 500 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT280
  • Наличност: В наличност
62.00 лв
Бърза поръчка