Nutrend Compressed Glutamine 1400 мг 120 капсулиCompressed Glutamine 1400 мг 120 капсули1
Nutrend Compressed Glutamine 1400 мг 120 капсули
35.00 лв
product header
Nutrend Compressed Glutamine 1400 мг 120 капсулиCompressed Glutamine 1400 мг 120 капсули

Глутаминът е една от най-важните аминокиселини, когато става въпрос за спортуване и изграждане на мускули. Ако бъде допуснат недостиг на тази аминокиселина, тялото Ви ще се възстановява непълноценно, ще се уморявате бързо, а имунитета Ви ще е отслабен. Дефицит на глутамин се среща често, особено при хората, които тренират интензивно всеки ден. Най-доброто решение е допълнителният прием на глутамин. За тази цел  вземете продукта Compressed Glutamine 1400 на Nutrend, който ще Ви осигури тази важна аминокиселина. Достатъчното количество на глутамин в тялото, предпазва другите аминокиселини от разграждане. Подпомага мускулния растеж, защитава и възстановява мускулната маса (антикатаболен ефект).

Характеристики на продукта:

 • Свободна кристална форма на л-глутамин
 • Осигурява 1400 мг глутамин на доза
 • Мощно антикатаболно действие
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Осигурява положителен азотен баланс
 • Лесно разтворим
 • Максимално усвояване


При нормални условия, концентрацията на глутамин в тялото на здрав човек, е около 100 000 мг, което го прави най-разпространената аминокиселина в организма. Глутамин  се произвежда и съхранява предимно в мускулите и е най-важната аминокиселина за тях. Тази аминокиселина поддържа положителен азотен баланс и съдейства за увеличаване на протеиновия синтез.  Глутамина представлява над 60% от свободните  аминокиселини в  мускулните клетки, и над 20% от аминокиселините, открити в тялото.

Когато тренирате, вашето тялото е под метаболитен стрес. В резултат на това, запасите от глутамин се изчерпват. Колкото по-интензивни са тренировките, толкова повече и по-бързо намаляват глутаминовите нива. Настъпилият недостиг  на глутамин води до това, че тъканите нуждаещи се от него "посягат" на запазите  в мускулите. Приемът на Compressed Glutamine 1400 ще предпази от това, тъй като Ви осигурява допълнително количество от аминокиселината.  Глутамина съхранява мускулната маса която сте постигнали и ускорява възстановяването на мускулната тъкан. Също така, повишава хидратацията на клетките.

Глутамина има мощни анаболни свойства. Той не само е градивен материал за мускулните клетки, но участва в редица анаболни процеси. Ето защо, присъствието му в адекватни количества в тялото, е от особено важно значение за бодибилдърите и атлетите.Приемът на Compressed Glutamine 1400  ще повиши силата и издържливостта Ви, и ще подпомогне усилията на всеки атлет, работещ за  изграждане на мускулна маса.

Начин на употреба: Приемайте 2-5 капсули, два пъти дневно.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

nutrend-glutamine-1000-120-caps2

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend Compressed Glutamine 1400 мг 120 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Compressed Glutamine 1400 мг 120 капсули
 • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка