NOW Витамин B 12 Instant Energy 75 пакетаNOW4971
NOW Витамин B 12 Instant Energy 75 пакета
42.00 лв
NOW Витамин B 12 Instant Energy 75 пакетаNOW497

Витамин B12 (Instant Energy B-12)


Той притежава различни форми, но не всички са еднакво ефективни. Най-ефективната форма на Витамин B12 (Instant Energy B-12) е метилкобаламин. Въпреки това, най-разпространената форма на Витамин B12 (Instant Energy B-12) е цианокобаламин, защото по-лесно се произвежда и е по-евтина. За съжаление, тази форма на Витамин B12 (Instant Energy B-12) е трудна за усвояване от организма и обикновено малките количества, които се усвояват са неефективни.

Метилкобаламина е активен при растежа и защитата на нервната тъкан. Големи количества са особено необходими за предпазване от разпадане на нервната тъкан в процеса на стареене. Витамин B12 (Instant Energy B-12) във формата си на метилкобаламин спомага за предотвратяването на Паркинсонова болест и намалява разпространението на болестта при тези, които я имат.

Витамин B12 (Instant Energy B-12) е изключително необходим за денатурирането на хомоцистеин (вреден вторичен продукт от протеиновият метаболизъм) и преобразуването му в метионин, който служи за изграждането на белтъчини. Поради това той играе изключително важна роля в протеиновата синтеза, нужна за сърдечно-съдовата дейност. Високи нива на хомоцистеин могат да причинят сърдечни заболявания и инфаркт.

Опаковка: 75 пакета

Начин на употреба: Един пакет дневно, разтворен във вода или любимата ви напитка.

Продуктът не е лекарствено средство.

Напишете отзив

    Лош           Добър

NOW Витамин B 12 Instant Energy 75 пакета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW497
  • Наличност: В наличност
  • 42.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359