NOW Super Enzymes 90 таблеткиNOW29601
NOW Super Enzymes 90 таблетки
56.00 лв
product header
NOW Super Enzymes 90 таблеткиNOW2960

Super Enzymes  съдържа комплекс от храносмилателни ензими с предназначение здравословна храносмилателна система

Super Enzymes бромелаин, панкреатин, папаин, липаза и амилаза оптимизират разграждането на мазнини, въглехидрати и белтъчини за максимално усвояване от организма. При болести, тютюнопушене или непълноценна диета, естественото производство на ензими също намалява.

Ползи от приема на Super Enzymes:

  • По – лесно усвояване на храната
  • Подпомагане на  нейното преработване
  • Подобряване на функциите на храносмилателната система
  • Премахване на стомашния дискомфорт
  • Допълване с комплексни ензими

В резултат на заболявания, тютюнопушене, неправилно хранене, напредване на възрастта и увреждане на стомашно-чревната система, естественото производство на ензими от тялото Ви започва да намалява.Ензимния  дефицит може често да доведе до газове, нарушено храносмилане, киселини в стомаха, подуване на корема и не-усвояване на жизненоважни хранителни вещества. За щастие, Super Enzymes може да възстанови този баланс, осигурявайки Ви най – важните ензими. Продукта печели награди и неслучайно става все по – предпочитан сред потребителите в световен мащаб. Super Enzymes Ви доставя амилаза - незаменим ензим, който участва в преработването на  въглехидратите, включително и пълнозърнести храни, бели брашна, захари и зеленчуци, съдържащи скорбяла.

Друг ензим който Super Enzymes  доставя е протеаза. Протеаза помага на тялото Ви  да преработи и усвои протеините. Правилното храносмилане на протеини е от жизненоважно значение. Непреработените протеинови частици могат да преминат през чревната стена в кръвта и да предизвикат запушвания на важни кръвоносни съдове. Липазата пък е ензима, който позволява на тялото Ви да преработва мазнините. Папаина е друг ензим във формулата на Super Enzymes, който може да помогне за намаляване на токсичните вещества. Бетаина съдържащ се също в този продукт, е основният компонент на ензимната стомашна киселина Дефицитът на секрецията на стомашна киселина увеличава риска от развитие на бактериални и паразитни инфекции.

Опаковка: 90 таблетки

Начин на употреба: Приемайте по eдна доза с всяко хранене.

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
4X Pancreatin 200 мг
Ox Bile Extract 100 мг
Papaya Fruit Powder 45 мг
Бетаин 200 мг
Бромелаин 120 GDU
Калций 20 мг 2%
Папаин 100 000 FCCPU
Пепсинови ензими 500 NF
Целулаза 10 CU
5 NOW Super Enzymes 90 таблетки
Здравейте, няма глутен в състава на продукта. Упоменато на опаковката е, че се произвежда във фабрика произвеждаща продукти съдържащи глутен. Такъв текст по принцип има на всички подобни продукти.
5 NOW Super Enzymes 90 таблетки
Съдържа ли се глутен в продукта. Прави ми впечатление, че на други продукти на марката е изредено без пшенице, глутен и т.н., докато тук е посочено смао без пшеница.
5 NOW Super Enzymes 90 таблетки
Дозата е 1 таблетка. Приема се непосредствено преди хранене.
5 NOW Super Enzymes 90 таблетки
Кога точно се приема дозата и под доза 1 хапче ли се има впредвид ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Super Enzymes 90 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2960
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Бърза поръчка