NOW Super Enzymes 180 таблеткиNOW29621
NOW Super Enzymes 180 таблетки
102.00 лв
product header
NOW Super Enzymes 180 таблеткиNOW2962

Храносмилателните ензими осигуряват незаменима  помощ в усвояването на хранителните  вещества, и при тяхното преработване. Този процес позволява на храната, която ядете  да се използва  като енергиен източник, за да подкрепя  изграждането на нови мускулни и нервни клетки, както и да защитава   кръвта от токсини. Недостатъчното производство на  ензими, може да доведе до проблеми с храносмилането и  алергични  реакции към храната. Super Enzymes на Now foods Ви предоставя  една цялостна комбинация от ензими, които подпомагат храносмилането. Ензими като амилаза, бетаин, папаин и други, са събрани в тази формула, за  да оптимизират разграждането на мазнините, въглехидратите  и протеините,  за максимална усвояемост.

Ползи от приема на Super Enzymes:

  • По – лесно усвояване на храната
  • Подпомагане на  нейното преработване
  • Подобряване на функциите на храносмилателната система
  • Премахване на стомашния дискомфорт
  • Допълване с комплексни ензими


В резултат на заболявания, тютюнопушене, неправилно хранене, напредване на възрастта и увреждане на  стомашно-чревната система, естественото производство на  ензими от тялото Ви започва да намалява.Ензимния  дефицит може често да доведе до газове, нарушено храносмилане, киселини в стомаха, подуване на корема и не-усвояване на жизненоважни хранителни вещества. За щастие, Super Enzymes може да възстанови този баланс, осигурявайки Ви най – важните ензими. Продукта печели награди и неслучайно става все по – предпочитан сред потребителите в световен мащаб. Super Enzymes Ви доставя амилаза -  незаменим ензим, който участва в преработването на  въглехидратите, включително и пълнозърнести храни, бели брашна, захари и зеленчуци, съдържащи скорбяла.

Друг ензим който Super Enzymes  доставя е протеаза. Протеаза помага на тялото Ви  да преработи и усвои   протеините. Правилното храносмилане на протеини е от жизненоважно значение. Непреработените протеинови частици могат да преминат през чревната стена в  кръвта и да предизвикат запушвания на важни кръвоносни съдове. Липазата пък е ензима, който  позволява на тялото Ви да преработва   мазнините. Папаина е друг ензим във формулата на Super Enzymes, който може да помогне за намаляване на токсичните вещества.  Бетаина съдържащ се също в този продукт,  е основният компонент на ензимната стомашна киселина Дефицитът на секрецията на стомашна киселина увеличава риска от развитие на бактериални и паразитни инфекции.

Начин на употреба: Приемайте по eдна доза с всяко хранене.

Състав:

 

 

 
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 180  
Билки
Ox Bile Extract 100 мг  
Ензими
4X Pancreatin 200 мг  
Бетаин 200 мг  
Бромелаин (Bromelain) 120 GDU  
Пепсинови ензими 500 NF  
Papain (from Carica papaya) 100 000 FCCPU  
Целулаза (from Papaya Cellulase (500 CMC/g)) 10 CU  
Зелени Храни
Papaya Fruit Powder 45 мг  
Минерали
Калций 20 мг 2%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW2962

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 180
Съставки
Бетаин 200 мг
Бромелаин 120 GDU
Калций 20 мг
Папаин 100 000 FCCPU
Пепсинови ензими 500 NF
Целулаза 10 CU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Super Enzymes 180 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2962
  • Наличност: В наличност
102.00 лв
Бърза поръчка