Haya Bromelain 500 мг 60 таблеткиHaya Bromelain 500 мг 60 таблетки1
Haya Bromelain 500 мг 60 таблетки
35.00 лв
product header
Haya Bromelain 500 мг 60 таблеткиHaya Bromelain 500 мг 60 таблетки

Ензимите са естествени вещества, изградени основно от протеини, и са с изключително важно значение за нормалното функциониране на цялото тяло. Именно ензимите са тези, които работят постоянно, за да  Ви поддържат живи. Във всеки един момент в тялото Ви има няколко милиона работещи ензима, които му позволяват да извършва такива сложни задачи като дишане, четене, чуване, говорене. Bromelain на Haya Labs е хранителна добавка, която Ви осигурява един от най-биоактивните ензими-Бромелаин. Той представлява естествен ензим, който отговаря за подобряването на усвояването на протеините. Допълнителният прием на продукта Бромелаин е желателен, за да се постигне максимален ефект и да се поддържат оптимални нива на бромелаин в организма.

Действие на продукта:

  • Има противовъзпалителни свойства
  • Стимулира имунната система
  • Подпомага усвояването на протеините


Бромелаинът е всъщност смесица от ензими и се съдържа единствено в ананасите. Той разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства. На първо място, трябва да отбележим, че  бромелаина изпълнява силно имуностимулиращо действие. Той подсилва имунната система като увеличава броя на белите кръвни телца.Бромелаинът  също така има  противовъзпалителен  ефект, а и показва и добри резултати при неутрализирането на инфекции.

Той регулира отоците и ускорява възстановяване не само при прорезни рани и ожулвания, но и при ухапвания от насекоми. Ензимите в бромелаина редуцират възпалението на кожните рани, ухапвания от насекоми или ужилвания, и също така съкращават периода на възстановяване.Друга функция на бромелаина е почистване на кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. В това си свойство облекчава съществуващи разширени вени и се явява предпазна мярка за появата на такива, а също и на подагра.

Основната функция на бромелаина е да катализира смилането/разграждането на белтъците, в кръвния поток и тъканите. Той регулира храносмилането и подобрява цалостното състояние на храносмилателната система, като може да облекчи изострения колит. Продукта Bromelain може да се използва при следоперативна терапия, а също така спомага заздравяването на рани. Помага и при артритни състояния, тъй като облекчава възпаленията на ставите и има болкоуспокояващо действие.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка до 3 пъти дневно преди хранене.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

haya-labs-bromelain-500mg-sydyrjanie

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Бромелаин 500 mg
Калций 68 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Bromelain 500 мг 60 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Bromelain 500 мг 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка