Haya Betaine HCL 650 мг 90 таблеткиHL9661
Haya Betaine HCL 650 мг 90 таблетки
29.00 лв
product header
Haya Betaine HCL 650 мг 90 таблеткиHL966

Betaine HCl повишава отделянето на стомашна киселина


Много хора страдат от храносмилателни проблеми, без да знаят точната причина. Нормалната стомашна киселина е главният фактор за усвояването на хранителните вещества като В12, желязо, мед, цинк, фолиева киселина и калций. Различни отрицателни фактори като  стрес, преработени храни, антиациди, нестероидни противовъзпалителни средства, възпаление и автоимунитет понижават драстично концентрацията на стомашната киселина. Представяме Ви продукта Betaine HCl на Haya Labs, който  съдържа Бетаин Хидрохлорид. Това вещество ще помогне за увеличаване на стомашната киселина, подобряване на храносмилането и стимулиране секрецията на панкреатични ензими.

 

  • Увеличава отделянето на стомашна киселина
  • Подпомага процеса на храносмилане
  • Стимулира секрецията на панкреатични ензими


Бетаинът се образува в тялото от холин и се среща в храни като спанак, пшеница и захарно цвекло. Хидрохлорната киселина се намира  естествено в стомаха (в стомашната киселина), като участва в  разграждането на  протеините и предпазва храносмилателния тракт от опасни бактерии. Бетаин Хидрохлорид е важен за образуването на ензима пепсин (ензим, който подпомага разграждането на протеините), а също така  нормализира нивата на бактериите и процесите на ферментация в стомаха.

Намаленото количество на стомашната киселина причинява нарушения в микрофлората на стомаха и развитие на бактериални и паразитни инфекции. Състоянието е известно като хипохлорхидрия, а най-честите симптоми биват стомашни киселини, запек, тежест и подуване на стомаха, лош дъх, газове, кожни обриви, акне и др. Бетаин хидрохлорид изпълнява функциите на естествена стомашна киселина в подкрепа на нормалното храносмилане.

 

 

Бетаин Хидрохлорид подобрява храносмилането


Приемът на продукта Betaine HCl е подходящ за прием при дефицит на солна киселина в стомашния сок. Бетаин хидрохлорид  доставя на организма хидрохлорна киселина-естествена стомашна киселина, която поддържа нормалното състояние на стомаха. Това вещество защитава храносмилателния тракт от нашествието на бактерии, спомага за разграждането на протеините и допринася за детоксикацията на тялото.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка до 4 пъти дневно по време или след хранене.

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

Betain HCL

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Бетаин хидрохлорид 650 mg
Пепсин 165 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Betaine HCL 650 мг 90 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL966
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка