Olimp Forsen 30 капсулиOlimp Forsen 30 капсули1
Olimp Forsen 30 капсули
22.00 лв
product header
Olimp Forsen 30 капсулиOlimp Forsen 30 капсули

Стресът, забързан живот, професионалните  или лични проблеми,  са главните причини за нарушения на съня. Те могат да включват трудности със заспиването, прекъсване  на съня, или събуждане твърде рано. Тези нарушения могат да доведат до много лошо настроение и нарушено функциониране на тялото  в ежедневието. Появата на безсъние е висока в световен мащаб, а според изследвания  засяга приблизително 10% от населението. Периодични проблеми със съня се срещат в 40-50% от възрастното население  Forsen на Olimp Laboratories  е хранителна добавка,  съдържаща  комплекс от естествени съставки, които ще Ви помогнат да постигнете състояние на релаксация и успокояване на тялото, което ще  направи по-лесно заспиването,  и ще  подобри  качеството на съня, което е необходимо за възстановяването,  и правилното функциониране на тялото.

Основни характеристики на Forsen:

 

  • Подпомага спокойния сън
  • Подобрява качеството на съня
  • Действа успокояващо на нервната система
  • Намалява чувството на безпокойство
  • Осигурява цялостна релаксация
  • Не причинява пристрастяване


Forsen съдържа различни растителни екстракти (овес, маточина, хмел и шафран), аминокиселините L-теанин, L-триптофан, GABA, магнезий и някои витамини. Маточината (Melissa Officinalis) - влияе върху метаболизма на невротрансмитерите, които  успокояват нервното напрежение, което е една от основните причини за проблемите, свързани със съня.
Хмела също оказва  успокояващ  ефект, така че да заспите по-лесно и да се подобри качеството и непрекъснатостта на съня. Шафрана (Crocus Sativus) съдържа  активните  съставки  шафранал  и кроцин, които  повишават нивото на невротрансмитерите в мозъка, и нормализилат нивото на серотонина. Този хормон  играе важна роля в регулирането на бодърствуването  и съня, което позволява здрав  и спокоен сън. Нормалните нива на това вещество,  влияят благотворно  на настроението, а самото то действа като  естествен антидепресант.

Формулата на Forsen съдържа аминокиселината L-теанин, която  увеличава честотата на алфа вълните  в мозъка, които  подготвят тялото за сънната  фаза. L-триптофан  пък е метаболитен предшественик на серотонина. Гама-аминомаслената  киселина (GABA) е аминокиселина и инхибиторен невротрансмитер, което води до блокиране на възбудимостта на нервните клетки, като по този начин се допринася за нормалния сън. Forsen съдържа и  Витамин В6, който участва в синтеза на много ензими, хормони и хемоглобина. Това е от съществено значение за метаболизма на магнезий и насърчава неговата абсорбция.  Магнезия  от своя страна  е от съществено значение за правилното функциониране на нервната система.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули на ден преди сън.

Състав:
olimp-forsen-sydyrjanie

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 1 mg
ГАБА (GABA) 50 mg
Екстракт от овес 100 mg
Екстракт от шафран 30 mg
Л-теанин 100 mg
Л-триптофан 100 mg
Магнезий 60 mg
Маточина 50 mg
Ниацин 10 mg
Хмел 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Forsen 30 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Forsen 30 капсули
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359